fateme___8888 مدیر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2393 عنوان کتاب Oxford word skills | مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 42 پست کسی خونده این کتابو؟خوبه برای تقویت vocabulary? 1404/10/27 | 13:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fateme___8888 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2393 یه چیزی هم بخوام راجب زبان خوندن بهت بگم اینه من چند ساله دارم زبان میخونم و باید بگم که واقعا درمور ... اره دقیقا همینطوره.من بخاطر گیم ها و سریال هایی که میدیدم زبانم خوب بود اصلا قبل ازینکه بخوام زبان خوندن رو شروع کنم
میوخانوم7888 عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 671 اره دقیقا همینطوره.من بخاطر گیم ها و سریال هایی که میدیدم زبانم خوب بود اصلا قبل ازینکه بخوام زبان خ ... اره دقیقاا اگه تاپیکی راجب مهاجرت دیدید لطفا منو تگ کنید ممنون میشم💚 ؛
fateme___8888 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2393 اره دقیقاا و چندسال هم که کلاس زبان میرفتم تاثیر آنچنانی نداشت برای همین ولش کردم خودم بخونم خیلی کند پیش میرفتم با کلاس
میوخانوم7888 عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 671 و چندسال هم که کلاس زبان میرفتم تاثیر آنچنانی نداشت برای همین ولش کردم خودم بخونم خیلی کند پیش میرفت ... اره حق اکثر کلاس ها صرفا برای گرفتن مدرکهبرای من روی اسپیکینگم یکم تاثیر داشت چون خیلی تیچر خوبی داشتم اکثر ترم هام با اون بود و فوق العاده بود وگرنه کلاس زیاد به دردنمیخوره اوایلش برای گرفتن یه سطح پایه گرامر و زبان خوبه اگه تاپیکی راجب مهاجرت دیدید لطفا منو تگ کنید ممنون میشم💚 ؛
fateme___8888 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2393 اره حق اکثر کلاس ها صرفا برای گرفتن مدرکهبرای من روی اسپیکینگم یکم تاثیر داشت چون خیلی تیچر خوبی داش ... مدرک رو باید حتما از آموزشگاه گرفت؟نمیشه ازمون جدا داد؟
میوخانوم7888 عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 671 مدرک رو باید حتما از آموزشگاه گرفت؟نمیشه ازمون جدا داد؟ نه چرا نشههمدرک برای تدریس منظورم بود زبانت خوبه ایلتس بدی تازه خیلی معتبر باهاش مهاجرت میکنی تدریسم میتونی بکنی ولی خب اولش اکثریت مدرک اموزشگاه رو میگیرن چندسال تدریس کردن بعدش اقدام به ایلتس یا تافل میکنن آزمون جداعه ؛ تیچرایی که میشناختم اطرافم اینطوری بودن اگه تاپیکی راجب مهاجرت دیدید لطفا منو تگ کنید ممنون میشم💚 ؛
ada66 عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 294 نه چرا نشههمدرک برای تدریس منظورم بود زبانت خوبه ایلتس بدی تازه خیلی معتبر باهاش مهاجرت میکنی تدریسم ... مرسی از توضیحاتت گلم من به جواب سوالم رسیدم راستش همه جا اموزشگاه ها اول حقوق کمی میدن؟ و بعد با مدرکا بیشتر میشه؟؟
میوخانوم7888 عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 671 مرسی از توضیحاتت گلم من به جواب سوالم رسیدم راستش همه جا اموزشگاه ها اول حقوق کمی میدن؟ و بعد با مد ... بله کلا اموزشگاه ها حقوقشون زیاد بالا نیست خصوصی بیشترهنه اصلا شما وقتی بخوای تدریس کنی تو اموزشگاه باید اولش مدرک داشته باشی خب یا مدرک اموزشگاه یا ایلتس و تافل این چیزا فکر میکنم اگه تاپیکی راجب مهاجرت دیدید لطفا منو تگ کنید ممنون میشم💚 ؛
ada66 عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 294 بله کلا اموزشگاه ها حقوقشون زیاد بالا نیست خصوصی بیشترهنه اصلا شما وقتی بخوای تدریس کنی تو اموزشگاه ... ممنون گلم
fateme___8888 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2393 نه چرا نشههمدرک برای تدریس منظورم بود زبانت خوبه ایلتس بدی تازه خیلی معتبر باهاش مهاجرت میکنی تدریسم ... اموزشگاه بنظرم پول الکیه چون خیلی طولش میدن تا یه مبحثی رو آموزش بدن مدرک هم که باید ازمون داد برای مهاجرت
میوخانوم7888 عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 671 اموزشگاه بنظرم پول الکیه چون خیلی طولش میدن تا یه مبحثی رو آموزش بدن مدرک هم که باید ازمون داد برای ... ارهمنظورم مدرک برای تدریس بود تو خود ایران ؛اره دقیقا معمولش ۶ ساله تو اموزشگاه ها:/ در صورتی که یه نفر وقت بذاره خودخوان تو دو سه سال میتونه به سطح خوبی برسه اگه تاپیکی راجب مهاجرت دیدید لطفا منو تگ کنید ممنون میشم💚 ؛
شقایق0217 عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 1 سلام دوستان بنظرتون ویرایش قدیم بهتره یا ویرایش جدید؟(oxford word skills)