2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من خودم خوندم

عالیه ولی باید وقت بذاری و کلی مثال بخونی و تمریناشو حل کنی هی هر روز دوباره کام بک بزنی و مرور کنی

هر سه سطحشو بخونی واقعا زبانت محشر میشه

از یوتیوب تدریسشو نگاه کن تا انگیزت بیشتر بشه (بعد اینکه باز شد)

اگه تاپیکی راجب مهاجرت دیدید لطفا منو تگ کنید ممنون میشم💚 ؛  

بله من خودم خوندم عالیه ولی باید وقت بذاری و کلی مثال بخونی و تمریناشو حل کنی هی هر روز دوباره کام ب ...

شما هر ۳ سطحش رو خوندی ؟ یه معلم زبان ب من گفت کتاب سومش زیاد کاربردی نیست نخونم

خدایا شکرت❤️

شما استفاده کردی هر ۳ سطحشو؟ برای گرامر از چی استفاده میکنی در کنار این کتاب

نه من متوسطش رو دوبار خوندم

گرامر رو کلاس رفتم راستش،خودخوان نمیفهمیدم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
شما هر ۳ سطحش رو خوندی ؟ یه معلم زبان ب من گفت کتاب سومش زیاد کاربردی نیست نخونم

بلیی قبلا خوندم هر سه سطحشو

نه اتفاقا من دوس داشتم لغات کاربردی و زیادی داره

بستگی به خودتون هم داره مثلا من نصف بیشتر لغاتی که تو سطح اولش بود رو بلد بودم پس سطح اولش زیاد واسم کاربردی نبود نمیخوندم هم مهم نبود

خیلی بستگی به خودتون داره ولی درکل من خیلی راضی بودم

اول پی دی اف سطح سومش رو دنبال کن مطالبشو ببین که چجوریه اینا بعدش اگه اوکی بود بخون

سطح زبانت الان چجوریه؟

من خودم قبل اینکه شروع کنم این کتاب رو کلاس میرفتم و پایه داشتم

برای گرامر توصیه میکنم کلاس برو یا یوتیوب

چون این کتاب برای اسپیکینگ و تقویت لغت عالیه برای گرامر نه

بلیی قبلا خوندم هر سه سطحشو نه اتفاقا من دوس داشتم لغات کاربردی و زیادی داره بستگی به خودتون هم داره ...

مرسی عزیزم

شما ایلتس هم دادی ؟

چون منم قصدم مهاجرته میپرسم

البته هرکشوری دارم تحقیق میکنم ی ایراد گنده ای توش درمیاد

داشتم راجب نیوزلند تحقیق میکردم که یه نفر دیروز میگفت چند سال زندگی کرده ، کار نیست و بخاطر مشکل در استخراج گاز هوا الوده شده و گرونی و ...

خدایا شکرت❤️

مرسی عزیزم شما ایلتس هم دادی ؟ چون منم قصدم مهاجرته میپرسمالبته هرکشوری دارم تحقیق میکنم ی ایراد گند ...

نه ایلتس ندادم چون کشور مقصدم هنوز یکم معلوم نیست

چه خوب ؛

من لیست کشورایی که با شرایطم میخوره هلند و فرانسه و آلمانه

بقیه جاها زیاد اوکی نیست🥲 البته هرجا جز ایران فعلا خوبه

سطح زبانت الان چجوریه؟من خودم قبل اینکه شروع کنم این کتاب رو کلاس میرفتم و پایه داشتم برای گرامر توص ...

کلاس زبان میرفتم قبلا ولی خب قبل ازینکه کلاس زبان برم هم زبانم خوب بود

کلاس زبان میرفتم قبلا ولی خب قبل ازینکه کلاس زبان برم هم زبانم خوب بود

خب خوبه پس سطح داری و گرامر ها رو اشناییت داری

اکسفورد رو شروع کن عالیه

یه چیزی هم بخوام راجب زبان خوندن بهت بگم اینه من چند ساله دارم زبان میخونم و باید بگم که واقعا درمورد نیتیو شدن و خصوصا اگه قصدت مهاجرته کتاب ها و جزوه ها و منابع مختلف صدق نمیکنن

ما زبان فارسی که زبان مادریمون هست رو قبل از شروع مدرسه بلد بودیم خیلی خوب حرف بزنیم تقریبا

ایا کتابی خوندیم ؟ نه

یا از شکم مامانمون فارسی بلد بودیم ؟

فقط خانواده صحبت میکردن و اینقدر تکرار و تمرین کردیمو و فیلم و کارتون دیدیم و بهمون یاد دادن تا تونستیم حرف بزنیم

این کتاب ها و منابع پس برای اسپیکینگ نمیشه گفت قطع به یقین شما عالی میشی این کتاب ها برای یادگیری گرامر و لغات مختلفه

برای صحبت کردن مثل یه نیتیو و گوش کردن عالی هر روز باید فیلم و سریال ببینی و روزمرت رو به انگلیسی تعریف کن واسه خودت و حتماااااا یه پارتنر مثل دوستت یا خانوادت داشته باش تا باهاشون انگلیسی حرف بزنی هر روز حتی شده یه ربع