همتا۱۲۳۴ مدیر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 61 عنوان ت ا روت | مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 116 پست بچها کسی هست برام بگیره لطفا 1404/10/27 | 13:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
___delnia عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 13919 حالش خوبه ولی ته دلش ناراحته و بشدت دلتنگتهمیخوای پیش قدم بشی و زنگ بزنی بهش؟ شاید یکم سرد رفتار کنه ... نه رابطمون خیلی رابطه بدی بود من خیلی عذاب کشیدم خیلیطوری که بدجوری افسرده و مریض شدمانقدر تلاش کردم فراموشش کنم نشدبه هر دری زدمنشد که نشدفقط میتونم دوستش داشته باشمیک ساله که همه چیز تموم شده و من خبری ازش ندارم🫠🫠🫠
فرنگیسهه عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1751 سلاموقتتون بخیرخوبین؟ممکنه بفرمایید که آیا من توو هنین مجموعه که مشغول به کارم انتقالی دارم به شهر د ... شهر دیگه میرید۴ یا ۳ وعده دیگه
رویا_شبانه عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 4313 اولای بهمن یا اخراش یکی میاداز طریق گوشی آشنا میشین اون اول نخ میده و فالو میکنه و از راه دوره ولی ا ... عزیز به نظر شما آیندم چه طوریه؟جوابم کی میاد؟پزشک موفقی میشم؟ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟ کسی روم کراشه؟
فرنگیسهه عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1751 نه رابطمون خیلی رابطه بدی بود من خیلی عذاب کشیدم خیلیطوری که بدجوری افسرده و مریض شدمانقدر تلاش کردم ... الهی بمیرم برات🥲ایشالا هرچیکه به صلاحته اتفاق بیوفته عزیزم تا آخر سال یه پیشنهادی داری
فرنگیسهه عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1751 عزیز به نظر شما آیندم چه طوریه؟جوابم کی میاد؟پزشک موفقی میشم؟ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟ کسی روم ... آدم موفقی هستی فقط حسود دورت زیاده و یکی دوتا دوست حسود هم داری ازشون دوری کنبله یکی پنهانی روت کراش داره
فرنگیسهه عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1751 ممنونمخدا خیرتون بدهانشاءااا اتفاقات خوبی براتون رخ بدهممکنه بهم بفرمایید که آیا توو این انتقالی تنه ... فداتشم عزیزممدیرتون هم میاد ولی ممکن هم هست یه اتفاقی براش بیوفته و کنسل بشه تنهایی بریدماه