2777
2789
عنوان

تیرگی بدن

139 بازدید | 13 پست

میدونم درست نیست در همچین شرایطی درباره ی همچین موضوعی تاپیک زد ولی متوجه شدم مشکل خیلی از خانم ها هست فکر کردم بهتره الان راهنمایی بالاخره به درد یکی میخوره، برای تیرگی بدن کرم روشن کننده ی پیگمنتا عالیه بین تمامی روشن کننده ها اول نتیجه رو با ژل بهداشتی و زیر بغل رو با صابون آنتی باکتریال یا شامپو بدن بشورید بعد کرم روشن کننده بزنید و بعد از اینکه جذب شد لوسیون بزنید، از صابون روشن کننده هم میتونید استفاده کنید ولی در روز هایی که از این صابون استفاده میکنید نباید کرم روشن کننده بزنید لوسیون خالی کافیه، از پوشیدن لباس زیر و شلوار تنگ تا مدتی اجتناب کنید و از دئودورانت های مناسب استفاده کنید، امیدوارم مفید بوده باشه.

در ضمن به هیچ عنوان از مواد خوراکی به عنوان ماسک روی بدن برای رفع تیرگی ها استفاده نکنید اصلا فایده نداره ممکنه باعث ایجاد حساسیت هم بشه حتی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیگمنتا رو میشه برای .......زد ضرر نداره ؟؟

راستی من متوجه نشدم چی گفتین الان صابون روشن کننده یا پیگمنتا کدومش بزنیم

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...
شما خودت تجربه داری؟ جواب داد؟ قصد جسارت ندارم میخوام بدونم جواب داده یا نه

بله عزیزم من خودم همین مشکل رو داشتم رفع شد خداراشکر، البته مشکلات هورمونی هم خیلی تاثیر دارن توی تیره شدن بدن اگر مشکل هورمونی دارید مثل سندرم تخمدان پلی کیستیک(تنبلی تخمدان) باید اول درمانش کنید تیرگی بدنتون خودش کم کم کمرنگ تر میشه و برای اینکه کامل رفع بشه باید کرم و دئودورانت حتی اسپری ضد تعریق خوب استفاده کنید، لایه برداری با اسپری های ضد جوش و اسکراب های فیزیکی هم مناسبه

پیگمنتا رو میشه برای .......زد ضرر نداره ؟؟ راستی من متوجه نشدم چی گفتین الان صابون روشن کننده یا پ ...

هردو مناسبه ولی کرم بهتره از نظر من صابون نیازی نیست، بله برای اونجا هم میشه زد صد درصد حتما بعدش لوسیون بزنید

برای زیربغل خودت استفاده کردی؟جای دیگه چطور🌝🌝🌝

آره عزیزم استفاده کردم جواب داد من بچه که بودم بیست سال اینا بعد از وکس کردن پماد زینک میزدم خیلی بهتر از روغن های بعد از اصلاح بود البته ژل بعد اصلاح هم عالیه باعث میشه التهاب بعد از وکس کم بشه و باعث تیرگی نشه بعدشم که لیزر کردم

آره عزیزم استفاده کردم جواب داد من بچه که بودم بیست سال اینا بعد از وکس کردن پماد زینک میزدم خیلی به ...

ببخشید لیزر فکر کنم باعث روشن شدن اون ناحیه شد نه پیگمنتا چون هیچ چی اندازه لیزر روشن نمیکنه بازم از تجربه تون استفاده میکنم مرسی که گفتی

فقط پیگمنتا اردن اومده اونو بخرم یا پیگمنتا خارجی

ببخشید لیزر فکر کنم باعث روشن شدن اون ناحیه شد نه پیگمنتا چون هیچ چی اندازه لیزر روشن نمیکنه بازم ا ...

من پیگمنتا اردن استفاده کردم، لیزر چندان تاثیر نداره من تا قبل اینکه برم لیزر تیرگی های بدنم تقریبا رفته بود خیلی کم شده بود بعد لیزر خوب شد یکم ولی با کرم کامل رفت

من پیگمنتا اردن استفاده کردم، لیزر چندان تاثیر نداره من تا قبل اینکه برم لیزر تیرگی های بدنم تقریبا ...

تا وقتی تیرگی ها رفت ادامه بدیم ؟؟ مثلا دوسه ماه ؟

آره عزیزم استفاده کردم جواب داد من بچه که بودم بیست سال اینا بعد از وکس کردن پماد زینک میزدم خیلی به ...

خودت وکس میکردی؟یا بیرون؟ احساس میکنم اونجا خیلی درد داره

بعداینکه پماد زینک اکسیاید میزدی؟

پسرها/مردها درخاست ندن☺️🎀