2777
2789
عنوان

کرم جوانه گندم

1149 بازدید | 21 پست

گرفتم یه کوچولوش زدم صورتم

خیلی خوب شدبوی خوبی هم داره

اینقدر سبکه انگار چیزی رو پوستت نیس

کاش پول داشتم چنتا می گرفتم

حتما الان قیمتش بیشتر شده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

38080هم هزینه ارسال دادم. چنتا چیز دیگه هم سفارش دادم دیگه پولمم کم بود

مفته که

تاثیرش چیه؟

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

نزن این دست ساز هاروووو تاییدیه ندارن بعد از قطع مصرف مشکلاتش تازه شروع میشه ترو خدا هر چیزی و به پو ...

نه بابا از یه شرکت کاملا معتبر خریدم

این دومین باره از این شرکت خرید می کنم..

و کاملا راضی ام

عالیهپوستت جوون و لیفت می کنهکمی هم سرخ

سرخ و به مرور تیره میکنه لابد

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

نه بابا از یه شرکت کاملا معتبر خریدماین دومین باره از این شرکت خرید می کنم.. و کاملا راضی ام

اگر تاییدیه بهداشت و سیب سلامت داره که باید اسم داشته باشه و برندش مشخص باشه اگر نداره که میشه همون دست ساز

فامیل همسرم بعد ۴ سال هنوز میره درمان کلینیکی انجام میده بخاطر اون چند سالی که از این کرم های دست ساز زده بود تازه از دکتر پوست میخرید

خیلی مواظب باش

خیلی پوست رو خوب می کنهمن یک ماه مصرف کنم ببینم عالی بود باز می خرمقشنگ جای کرم دست و صورت و آبرسان ...

دست ساز اخه خوب نیس

ولی من یه مدت پودر جوانه گندم میخوردم پوستو عالی میکنه

اگر تاییدیه بهداشت و سیب سلامت داره که باید اسم داشته باشه و برندش مشخص باشه اگر نداره که میشه همون ...

داره گلم

شرکت شیبلی

هم سایت داره

هم پیج

من دوبارعرقیجات خریدم راضی بودم

من تا جایی مطمئن نباشم نه معرفی می کنم نه خودم می خرم