2777
2789
عنوان

ذره بین از بازار نصب کردم

227 بازدید | 27 پست

اولاً خیلی کنده و خیلی اوقاتم قطع میشه به ویدئوب آشپزیم همون ۲ دقیفه اول فقط مباد باقی قطع سده باقی مبمونه 😩

دوماً ممکنه نت زیاد مصرف کنه ؟

چند روزه من هیچ جا نمیرم فعلا فقط میام نی نی سایت با گوگل و ذره بین ، پریروز ۱۰۰ تومن اعتبار زدم الان پبامک اومده مشترک گرامی بسته ی اینترنت ۶ گیگ شما به پایان رسید و با تعرفه ی آزاد حساب میسه

من صبح ۳ گیگ خریدم

۱ ساعت نیم فقط اینجا چرخیدم

پیام اومد ۸۰ درصد مصرف شده

چطور ممکنه اخه؟

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با گردو لایت بیا

تبلیغات نینیسایت رو نداره حجم کمتر میره

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

اره اینجا شنیدم میگن نی نی سایت نت رو میخوره تا دیشب که خودم تجربش کردم الان فهمیدم قدیما که وای فای داشتیم چرا همش نت خونه تموم میشد واسه نی نی سایت بوده ف ی ل تر شکن اینا درست شه دیگه نمیان

فقط میشه سرچ کرد ک اونم چرت و پرت میاره

اصلا نمیشه چیزی دان کرد

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤