2777
2789
عنوان

شیرینی بژی

51 بازدید | 8 پست

حوصلهم سر رفته بود ، ازونجایی که آشپزی خیلی دوست دارم تصمیم گرفتم بژی درست کنم ولی به صنف شیرینی پزی کرمانشاه و ایلام حمله کردم انقدر بد شدددد😂😭اصلا نرم نبود داخلش فکر کنم روغنش زیاد بود خیلی ترد شد.

جایی میان خیال و حقیقت، منم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کره اب شده در حد یک چهارم لیوان باید بریزی داخلش

یه دستور پخت از اسنپ فود دیدم طبق اون درست کردم، مثلا ب ازای ۵ لیوان آرد یک لیوان روغن حیوانی گفته بود، خییییلی زیاد شد روغنش

جایی میان خیال و حقیقت، منم!

یه دستور پخت از اسنپ فود دیدم طبق اون درست کردم، مثلا ب ازای ۵ لیوان آرد یک لیوان روغن حیوانی گفته ب ...

این دفه ک درست کردی این شکلی درست کن

ارد یه کاسه متوسط ک ادویه هارو قاطیش میکنی زردچوبه رازیانه پودری دارچین هر کدوم یه قاشق چایخوری و وانیل نصف قاشق چایخوری

یه دونه تخم مرغ . شیر یا اب یک چهارم لیوان . کره اب شده یک چهارم لیوان . همرو قاطی کن ورز بده قشنگ مخلوط کن اولش ممکنه خشک باشه اما خوب ک ورز بدی درست میشه از خمیرش مزه کن ک شیرین باشه

اگرم سفت بود یه قاشق اب بزن شل بود یکم ارد

اندازه فندوق بردار شکل بدع بعد تو صافی فشارش بده ک طرحم روش بیفته بعد تو روغن با شعله خیلی کم سرخ کن