2777
2789
عنوان

سلیقه موزیک😂

267 بازدید | 9 پست

دخترا شما سلیقه موزیک تون با پارتنر یا همسرتون یکی هست؟

امروز صبح داشتم میرسوندمش خونه رفیقش اینا اهنگ گذاشته بودم میگفت اینا چیه گوش میدی من سلیقه بیشتر رپ شایع و مهیار و هیپهاولوژیست اینا هست بعد این اقا دقیقاا برعکس منه بیشتر اهنگ های معین گوگوش بیشتر قدیمیا گوش میده و اروم🤣🤣یعنی همش سر موزیک دعوا داریم

اونایی که سلیقه هاشون یکیه راحتن😂😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

من همش معین و گوگوش و داریوش

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رپ اصلا 😑

یبار رفته بودیم یه بوتیک شوهرم لباس بخره یه اهنگ رپ گذاشته بود از اول تا اخرش هی میگفت مامان شام درست نکن نمیام خونه 🫤

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

ندارم

ولی یه خواستگار داشتم باهم چند جلسه رفت و امد میکردیم و میرفتیم بیرون

توراه ازم پرسید سلیقه موزیکت چیه منم شایع و مهیار اینا گوش میدم ولی عاشق گوگوش و معین و ابی هستم ولی تو ماشین دوس ندارم..

بعد فهمیدم اینم سلیقش کلا برعکسه

تو ماشین دوس داره گوگوش و اینا گوش کنه تو خونه و جاهای دیگه شایع😂😂

هیچی دیگه کنسل شد🤡😂

نه بخاطر سلیقه موزیک هااا شوخی کردم ولی درکل جالب بود

اگه تاپیکی راجب مهاجرت دیدید لطفا منو تگ کنید ممنون میشم💚 ؛  

امضات >>>>>>

مااچ

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ندارم ولی یه خواستگار داشتم باهم چند جلسه رفت و امد میکردیم و میرفتیم بیرون توراه ازم پرسید سلیقه مو ...

عهه چه جالببب😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻