راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
از اونجا که نمیشه فهمید. اونم میدونه تو ممکنه به اینستاش نگاه کنی . نمیگم بده احتمال میدم.فعلا سعی کن بشناسیش. زیاد فعلا وابسته نشو . مشکل خیلی از دخترا این شده الان
پسرا بعدش بازی میدن پس با دقت بررسی کن تصمیم بگیر . از راه های مختلف امتحانش کن.
ببین باید زمان بگذره که ببینی حرفاش با عملش یکیه یا نه،من با حرف دوستان مخالفم که نه حتما داره پنهون کاری میکنه و فلان،مگه میشه ندیده و نشناخته گفت طرف دروغگو و پنهون کاره؟؟
عزیزم چجوری چک کردی اومده پیشت خب معلومه از اکانتای فیکش خارج میشه ببین پسرا اولش هر کار میکنن اعتمادتو ب دست بیارن بعد یکسال تازه میفهمی این چ خری بوده
من خودمم پسرم .یا پسر خوبیه یا ظاهر و باطنش یکی نیست.سعی کن یجوری امتحانش کنی.که اون نفهمه مثلاً از شماره ی دیگه بهش پیام دادن یا چیزای دیگه که بو نبره تویی این بهترین راهه.