بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از اونجا که نمیشه فهمید. اونم میدونه تو ممکنه به اینستاش نگاه کنی . نمیگم بده احتمال میدم.فعلا سعی کن بشناسیش. زیاد فعلا وابسته نشو . مشکل خیلی از دخترا این شده الان
پسرا بعدش بازی میدن پس با دقت بررسی کن تصمیم بگیر . از راه های مختلف امتحانش کن.
ببین باید زمان بگذره که ببینی حرفاش با عملش یکیه یا نه،من با حرف دوستان مخالفم که نه حتما داره پنهون کاری میکنه و فلان،مگه میشه ندیده و نشناخته گفت طرف دروغگو و پنهون کاره؟؟
با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.
عزیزم چجوری چک کردی اومده پیشت خب معلومه از اکانتای فیکش خارج میشه ببین پسرا اولش هر کار میکنن اعتمادتو ب دست بیارن بعد یکسال تازه میفهمی این چ خری بوده
من خودمم پسرم .یا پسر خوبیه یا ظاهر و باطنش یکی نیست.سعی کن یجوری امتحانش کنی.که اون نفهمه مثلاً از شماره ی دیگه بهش پیام دادن یا چیزای دیگه که بو نبره تویی این بهترین راهه.