2777
2789
عنوان

درد دلم

58 بازدید | 9 پست

دوستان من آدم اجتماعی هستم و بعداز ازدواج و زود بچه دار شدن (ناشکری نمیکنم و خداروهزا با شکر بابت بچه هام ) کاملا فعالیتم محدود به بچه و کارهای خونه شده و دوتا بچه دارم شوهرم اصلا همکاری نمیکنه و کارای منم نمیبینه هر سری هم بحث و دعوا پیش میاد میگه تو جامعه نگشته ای حقیقتش من اینکه بهم احترام نمیذاره و هرچی صداش میکنم بچه رو بگیر کار دارم توجه نمیکنه و هیچ وقت هیچ موقع حتی وقتی مهمون داریم من صدامو گذاشتم و واقعا وقتی صداش میکنم که دیگه بریدم

حقیقت اینه من عاشق سرکار رفتنم بودم هیچ کمکی بهم نکرد که رشد کنم حتی مانع شد الان واقعا به کسایی که سرکار میرن و جایگاه و احترام دارن حسودیم میشه

ادم پول داشته باشه کار و جایگاه اجتماعی پیشکش . من دنبال پولم اگه خدا بخواد

من پول دارم اصلا به پول نیاز ندارم پدرم که به رحمت خدا رفت کلی ملک واسم گذاشت نیازی به پول ندارم ولی احترام ندارم اگه بابام بود احترام منم بیشتر بود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من پول دارم اصلا به پول نیاز ندارم پدرم که به رحمت خدا رفت کلی ملک واسم گذاشت نیازی به پول ندارم ولی ...

خدا گاهی یه چیز میده یه چیز میگیره . همین پولو من که اقا هستم ندارم هنوز با اینکه خیلی نیاز دارم .

عزیزم احترام ربطی به کارکردن نداره شوهرت باید قدردان باشه که هیچکدوم نیستن مگه خونه داری و بچه داری کار کمی هست

من خودم ۱۷ سال شاغل بودم ،،شاغل بودن غیر از کارکردن و زحمت چیزی نداره

گناه من سادگی بود .
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز