2777
2789
عنوان

زنگ زدم به اکسم🤣

646 بازدید | 33 پست

بچه ها یه سه ماهی بود کات بودیم ولی اینستا اینا همو فالو ذاشتیم جدیدن موس موس داشت میکرد استوزی و پست اینامو لایک میکرد(قبلن نمیکرد) منو از کلوزش دراورده بود دوبازه دیدم گزاشته منم نتا ک قطع شد خل شدم نگرانش شدم بهش زنگ زدم ی باز بیشتر نزدم برنداشت نیم ساعت بعد خودش زنگ زد باز بهم گفت سلاملکم چطوری و اینا چیکار میکنی منم خیلی صمیمی حرف نزدم باهاش🤣گفتم هیچی سلامتی گفتم زنگ زدم حالتو بپرسم گفت مرسی ،قربونت برم ،فدات شم و اینا دیگه حرف نزدیم خدتفظی کردیم ن من ادامه صحبتو نه اون

یه هفته گذشته همون یکی دوروز اول ک اوضاع بد بود بهش زنگ زده بودم ازون موقع ام ن من دیگه زنگ زدم نه اون زنگ زد ب نظرتون نتا وصل شه بهم تکست میده؟ یا نه کار بدی کردم 🤣؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا این کارو کردیییییییی 😐

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

از این پسرای بلاتکلیف متنفرم

خودمم گیر یکیشون افتادم نمیدونم میخواد موقع کات هم بگه من خیلی خوب بودم نمیدونم اصلا چه مرگشه ک خوب رفتار میکنه میگه دوستت دارم برات میمیرم ولی جلو نمیاد

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬