2821
2789
عنوان

مادر شوهر

218 بازدید | 19 پست

بچه ها نظرتون راجب مادر شوهر من از ۱تا ۱۰ چنده ۱۰یعنی خوب ، ۱یعنی عفریته

توی تلفن خیلی بادمن خوبه حضورا زیاد حرف نمیزنه یا تیکه میندازه و رو بر میگردونه و یهو پا میشه میوه و تنقلات میاره برام یا کلا خوردنی میزاره برام . من چیزی نمیگم چون جای مادرمه به خاطر همسرم جواب نمیدم تا زمانی که خیلی برام مهم نباشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سعی کن با مادر شوهرت صمیمی بشی اگر هم دوسش نداشته باشی. مادر شوهر خیلی مهمه. میتونه حتی همسرتون از این رو به اون رو کنه. مادر شوهرت بد نیست اما باهات صحبت نمیکنه رو در رو . سعی کنید صمیمی بشی . اگه بازم دوست نداشته باشی .

دقیقا

عین مال منه

اینا حسودن هیچ مادرشوهری هرگز عروس رو دوست نخواهد داشت

اینجور آدما اگه اون نیاز خاص و بچه دار شدن نبود خودشون تا آخر عمر ور دل پسرشون میموندن

اگه یه دختر حسود هم داشته باشه هرگز نمیذاره رابطت باهاش خوب بشه

پس توام خودتو سفت بگیر و برات مهم نباشه

رو حرف شوهرم حرف نمیزنه اصلا

خوبه. اما سعی کن رابطه ات با مادر شوهرت خوب باشه . اگر رابطه خوب باشه . همیشه در زندگی با اونا پایدار میمونی. چیز زیادی نمیخواد هر از گاهی بهش زنگ بزن حالشو بپرس اگه ارتباطات زیاد باشه صمیمی میشی باهاش.

2823
2791
2779
2792