2777
2789
عنوان

کینه ای بودن من

136 بازدید | 16 پست

راستش من ادمی هستم ک نه دلم میخواد با زبونم دل کسی رو بشکنم نه زخم زبان میزنم نه با دیگران با بددهنی و لفظ زشت حرف میزنم دلم میخواد دیگران کنارم حس امنیت کنن ک خوب خداراشکر تونستم این کار رو کنم اما .....

من یک خصلتی دارم اگر کسی با حرفی ک بهم زده باعث بشه دل من بشکنه به غرورم بر بخوره و بهم ضربه بزنه من هرگز نه دلم نه ذهنم نمیتونن فراموشش کنن و شاید از دید بیرون بگن من کینه ای نسبت به اونا دارم .....

آیا این حق من نیست؟ این یک خصلت بده؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی خصلت بدیه واقعا ،مادر من اینجوریه الانم سر یه حرف باهام قهر کرده آشتیم نمیکنه ...

اونوقت من سر یه ساعت آشتی میکنم 🫤

اونقدر خستم که همه رفتناتون به درک فقط دیگه برنگردید :)))))

منم اینطوریم و تا ابد نمیبخشم و مثل قبل نیستم باهاشتازه به چشماش هم نگاه نمیکنم

دیدن این افراد ازارم میده و خسته ام میکنه واقعا ادم های سمی هستن!

بعضی وقت ها میگم باید بدجنس باشم و خوبی لیاقت میخواد همه ندارن!

نمیشه گفت خیلی ویژگی بدیه ولی سعی کن اینجوری نباشی خودت اذیت میشی

من میبخشم فقط شاید دیگه ارتباطم مثل قبل با طرف نشه اونم چون برای سلامت روانم ارزش قائلم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خیلی خصلت بدیه واقعا ،مادر من اینجوریه الانم سر یه حرف باهام قهر کرده آشتیم نمیکنه ... اونوقت من سر ...

من برام مهمه چ حرفی باشه .....

من رو بعضی حرف ها حساسم و تحریکم میکنن

تا آخر عمرت یادت میمونه؟من دو سه روز اینجوریم و ناراحتم از طرف ولی بعد فراموش میکنم و میبخشم

آفرین به شما خیلی خوبه

البته

ک الان هم من با اون افراد عادی و بی رغبت ارتباط دارم چون متاسفانه تو فامیل نزدیک من هم هستن و خوب دیگه از اون شدت عصبانیت کم شده اما این کارشون از یادم نمیره واقعا حک شده تو ذهنم

آفرین به شما خیلی خوبهالبته ک الان هم من با اون افراد عادی و بی رغبت ارتباط دارم چون متاسفانه تو فام ...

میفهمم چی میگی منم شرایط تو رو دارم

دقیقا مال منم فامیل نزدیکه

یکی دو تا هم نیست تعدادش

ولی من قیدشونو زدم نه بهشون فکر میکنم نه به کارا و رفتارشون با من چه جلوم و چه پشتم حرفی زدن یا خنجر زدن

بهترین کار اینه که کلا از زندگیت بندازیشون بیرون این آدمای سمی رو

هر چند که مجبوری در حد سلام و علیک یا معاشرت تحمل شون کنی

جدا از این موضوع خیلی وقت ها شده ک من اصلا قصد خودنمایی و غرور رو جلو فامیل ندارم اما بقیه انگار بدشون میاد و من با کمال سادگی رفتارم دیده میشم و احترام قائلن برام ک خوب من هم کاملا متواضع رفتار میکنم ......

با همه دوست دارم خوب رفتار کنم دوست دارم دیگران رو همونطور ک هستن دوست داشته باشم اما باز هم عده ای هستن ک از من خوششون نیاد

میفهمم چی میگی منم شرایط تو رو دارمدقیقا مال منم فامیل نزدیکهیکی دو تا هم نیست تعدادشولی من قیدشونو ...

اره واقعا مجبورم معاشرت اجتناب ناپذیره اما در کل درست میگید!

جدا از این موضوع خیلی وقت ها شده ک من اصلا قصد خودنمایی و غرور رو جلو فامیل ندارم اما بقیه انگار بدش ...

به هرحال نباید بزارم تاثیر بزاره ... حرف مردم میاد و میره من خودم میدونم ک کی هستم و حرف های ادمای معمولی و کند ذهن نباید برام مهم باشه!

چون کسی ک عاقله هرگز این کار رو نمیکنه

من برام مهمه چ حرفی باشه .....من رو بعضی حرف ها حساسم و تحریکم میکنن

ممکنه یکی از سر عصبانیت یه حرفی بزنن ... دلیل نمیشه که انقد دلخور و عصبانی باشی

اونقدر خستم که همه رفتناتون به درک فقط دیگه برنگردید :)))))