2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی

239 بازدید | 14 پست

کسی کرده؟تجربه ای دارید؟هزینه اش چقدره

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واجبه برو واجب نیست چرا میری دیدی کاربر بالای گف درد داره🤦🏼♀️

اعتماد ب نفسم اورده پایین یکم

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

اعتماد ب نفسم اورده پایین یکم

خب اگه ب روحیت صدمه میزنه برو ولی یکی میخای ازت مراقبت کنه فک کنم باید پماد اینا بزنه یکم جای حساسیه نیاز داری مادری اگه ازدواج کردی شوهری چیزی مراقبت باشه کسیو داری کنارت باشه برو

خب اگه ب روحیت صدمه میزنه برو ولی یکی میخای ازت مراقبت کنه فک کنم باید پماد اینا بزنه یکم جای حساسیه ...

اصلا میخام ب کسی نگم😂😀

فک کنم روی تمایل جنسی هم تاثیر داره کمتر میشه

نه بابا تاثیر ندارع

تاپیکای قدیمی توی همین نی نی سایت خوندم ترسناک بود

بنظرم خودتو اذیت نکن دختر ، خودتو بپذیر چیزی نبوده ک تو توی بوجود اومدنش دخالت کرده باشی . متوجهم تاثیر داره روی اعتماد بنفس ولی سعی کن اهمیت ندی و با حالت ایدال مقایسه نکنی . ی سریا میگن بعد انجامش حسشون رفته ی سریا میگن دکتر ناشی بوده بیشتر ازون چیزی ک میخواستن پیش رفته پشیمونن اگه مشکلی برای زندگی روزمره ات ایجاد نکرده ازش عبور کن سعی کن انق اعتماد بنفستو بالا ببری ک برات مهم نباشه . خدتو دوس داشته باش

تاپیکای خارجیارو برو تو سایتا ببین اصلن ب ای موضوع اهمیت نمیدن فق ماها انق رو همه چی حساسیم.

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
اصلا میخام ب کسی نگم😂😀

نمیتونی ببین بخاد قرینه شه معلومه میبرن ببین ذخم عفونت کنه برات سخت تموم میشه نمیتونی پات تکون بدی چطور میخای نگی؟ نمیشه اصلا با عقل جور درنمیاد نیاز داری یکی پیشت باشه بنظرم اگه میخای مخفی کنی نکن ب چوخ میری

تاپیکای قدیمی توی همین نی نی سایت خوندم ترسناک بودبنظرم خودتو اذیت نکن دختر ، خودتو بپذیر چیزی نبود ...

مرسی ازت

ولی ب فکر سفید کردن یا فیلر هم هستم اون کم ریسک تره

بعد مال خارجیا خوبه

مرسی ازت ولی ب فکر سفید کردن یا فیلر هم هستم اون کم ریسک ترهبعد مال خارجیا خوبه

نه اتفاقا 😂 بدون همه مث هم نیستن برو تحقیق کن راجبش توی سایتا ، داخل وبلاگا فتوگرافیا ، همع نوشتن خدتونو مقایسه نکنین هرکسی بدنش ی جوریه .

در کل برای نظر بقیه هیچچیزو تغییر نده ، هرجوری ک هست ، مسئولیتی در قبالش نداری ، این بازاریع ک دکترا را انداختن سود ببرن

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY