2777
2789
عنوان

مردی ک گل نمیخره

301 بازدید | 12 پست

شاخه گل میگیره ها ولی تاحالا برام دسته گل نخریده چن بارم بش تو خیابون نشون دادمگفتم مردم دوس پسرشون دسته گل بزرگ میگیره فلان چقد خوشگله ولی عین خیالش تازه میگه مگه کم گل میخرم برات منظورش همون ی شاخس

خداروشکر کهمیخره برات غر نزن

شدی،قلبو تنو روحم...! 💗 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دلم میسوزه پول برای گل بره 😅😅😅

هفته پیش برای تولدم گرفت دیشب رفت سطل اشغال

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

فک کردم فقط من فک میکنم گل پول حرم کردنه😂

نه منم هستم 😅😅😅

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

عقدیم از آشناییمون یکسال و چند ماه میگذره نزدیک دوساله

اگه عقدید که دیگه باید مستقیم بگی و باید بخره حیف میشه و اینام کشکه وقتی دوست داری باید برات کوهم جا به جا کنه

از الان بهش بفهمون بعدا مشکلات بزرگ تر به وجود نیاد از من گفتن خودمم متاهلم فکر نکنی مجردم یچی میگم

مستقیم بگو عزیزم کی قراره با دسته گل سوپرایزم کنی من خیلی دوست دارم راستی رنگشم فلان رنگ باشه مرسی🥰

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792