2777
2789

بچها ی ترفند ب ذهنم رسید تا سایت بسته نشده گفتم بهتون بگم..

تنها پیام رسانی ک ، میتونید در پیام های ذخیره شده اش(save massages) پیام بفرستید ، پیام رسان سروش هست

میتونید هماهنگ کنید با دوستاتون ، اونی ک جزوه رو داره ، سروش نصب کنه با ی شماره ای و جزوات رو بفرسته داخل پیام های ذخیره شده، بعد شماهم وارد همون اکانت بشید و جزوه هارو دانلود کنیدد

بفرستید برای کسایی ک گیر کردن واقعا خیلی فشار اوردم تا همچین فکری کردم😂😂🤐

از اینجا نیز میروم، در نبود اسب ، بجای خر سواری، پیاده رفتن را ترجیح میدهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی حاضره چنین از خود گذشتگی کنه بقیه رو بیاره رو اکانتش😂

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

به فکر خودمم رسید ولی هیچکی دانلود نکرده😂😑

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

راهی نیست جزوهای تو واتساپمو بتونم دان کنم؟😭

👸🏻ѕнє ιѕ єνοℓνιиg αи∂ ιм ѕнє                                                                                                                                                  .🩵❄️🦋🌊💙.
کی حاضره چنین از خود گذشتگی کنه بقیه رو بیاره رو اکانتش😂

الان دیگ خیلیا چندتا شمارع دارن، با ی شمارع دیگه میشه نصب کرد

از اینجا نیز میروم، در نبود اسب ، بجای خر سواری، پیاده رفتن را ترجیح میدهم