2777
2789
عنوان

چله حق شناس

316 بازدید | 9 پست

خانم ها من دوباز خوندم رعایت کردم فقط روزه هارو نگرفتم با نمازهای قضا قبول تشد حاجتم کسی بوده این دوتا رو رعایت نکرده حاجت گرفته باشه

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزه و نماز قضا داره مگ؟باید ترک گناه بکنیمن دو بار انجام دادم سری اول حاجت گرفتم ولی دومی واقعا بعد ...

روزهای قضارو باید گرفته بشه شما روره و نماز قضا نداشتی

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

چرا کامل انجام نمیدی؟

روزه گرفتن سختمه اخه بعضیا تو سایت بودن نماز قبلش نخوتدن ولی حاجت گرفتن

روزهای قضارو باید گرفته بشه شما روره و نماز قضا نداشتی

نشنیده بودم اینو چرا داشتم

فک نکنم این معیار باشه اخه نمیشه که کسی نداشته باشه

مهم ترین قسمتش چهل روز گناه نکردنه من تلاش میکردم کوچیکترین گناهم نکنم اون چهل روز

خداجونم شکر برای همه معجزه هایی که داری میفرستی سمتم💖

نشنیده بودم اینو چرا داشتم فک نکنم این معیار باشه اخه نمیشه که کسی نداشته باشه مهم ترین قسمتش چهل رو ...

منم نمیکردم حجابم رو کامل رعایت کردم برای شفا مریضی خوتدم کلا درمانده شدم فقط تو استرس هستم میترسم خدا حاجتمو نده الانم باز رعایت میکنم سعی میکنم غیبت نکنم گناه نکنم ولی درمانده هستم

نه عزیزم... شما بگیر و توجه نکن

دوبار خوتدم ی خواب هم دیدم ولی نشد

منم نمیکردم حجابم رو کامل رعایت کردم برای شفا مریضی خوتدم کلا درمانده شدم فقط تو استرس هستم میترسم خ ...

من حجاب هم رعایت نکردم راستش

فقط دروغ و غیبت و گناهای اینجوری رو نکردم

بعد حالا جدا از این چله انرژی هم خیلی مهمه شما انرژی منفی نده با حال خوب و انرژی خوب و توکل به خدا بخون ترس رو از خودت دور کن بدون خدا قدرت مطلقه ایمان داشته باش بهش

یک بار دیگه انجام بده

انشالله حاجت روا میشی

این استرس و ترس اثرش از بین میبره

انرژی خیلی مهمه

خداجونم شکر برای همه معجزه هایی که داری میفرستی سمتم💖