2777
2789

قلعه آسمان
خانواده انتخابی
دبوگ سون زن قوی
به آرامی ذوبم کن
پاک کن خاطرات بد
افسانه ی دریای آبی
با اینکه میدانستم
خاطرات الحمرا
دونده دوست داشتنی
ملکه اشکها
بازی مرگ
سر آستین قرمز
دنیای متاهلی
عشق مخفی من
او زیبا بود
گابلین
در همسایگی عشق
تا ابد در بهشت

دکتر اسلامپ۸
استارت آپ ✅
پینوکیو✅
گل برفی ✅
بی خانمان✅
وینچنزو ✅
خواستگاری تجاری ✅
موش✅
علاقه پادشاه. ✅
هندوانه چشمک زن ✅
پدر عجیب من. ✅
کیمیای روح ✅
افسانه روباه ۹ دم.✅
خنده در وایکیکی✅
پاچینگو✅
غم های ما✅
متن ازدواج موسیقی طلاق ✅
با شوهرم ازدواج کن ✅
حوا✅
پاسخ ۱۹۸۸✅
سقوط بر روی تو ✅
زیبای حقیقی✅
عاشقان ماه✅
قشر مرفه ✅
آجوشی من ✅
یکبار دیگر✅

نوش جان عالیجناب چطوریه

من تا قسمت ۶ یا ۷ دیدم متوسطه کلا با مزه است ...

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هندونه چشمک زن گلوری سقوط بر روی تو شب فرا میرسد

من تو سریال هندونه پسره با باباشو خیلی دوس داشتم

سریال دیگه ای میشناسی اینا بازی گنن ؟ ریو اون مخصوصا

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بدووووو پی وی

خب تو چرا به پیامای جواب نمیدی😂

هیچوقت از تاریکی نترس برن. قوی ترین درخت ها ریشه در تاریک ترین مکان های زمین دارن. تاریکی شنلت میشه، محافظت میشه، شیر مادرت میشه. تاریکی تو رو قوی میکنه

آقای پلانکتون ببین انقدر پایانش خوبهههه

اگ میخوای افسردگی ت درمان بشه باید ببینی 🤣

(بدتر افسرده میشه ادم)

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

وا تو غیب شدی من جواب میدم

گفتم فلانی از فلانی یه ذره بلند تره جواب ندادی

هیچوقت از تاریکی نترس برن. قوی ترین درخت ها ریشه در تاریک ترین مکان های زمین دارن. تاریکی شنلت میشه، محافظت میشه، شیر مادرت میشه. تاریکی تو رو قوی میکنه

من تو سریال هندونه پسره با باباشو خیلی دوس داشتم سریال دیگه ای میشناسی اینا بازی گنن ؟ ریو اون مخصوص ...

نه متاسفانه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
کمدی ک زیاد نیس ولی من وقتی زندگی ب تو نارنگی میدهد رو دوس داشتم

نارنگی سد انده؟