2777
2789
عنوان

دندون درد پسرم

17607 بازدید | 42 پست

تو رو خدا کمکم کنین ؛ دندون پسرم (3 سالشه)سوراخ شده و به لثه رسیده ( به اندازه نوک سوزن )و بعد از خوردن چیزای سفت نه هر چیزی دردش میگیره ؛ تا حالا 2 تا دندون کشیده اصلااا همکاری نمیکرد و با زور و گرفتن دست و پاش کشیده شدن؛ حالا به نظرتون چیکار کنم میتونم تند تند مسواکش کنم که بیشتر نشه، اصلا امکان داره دردش بیفته بعد مدتی ؛ خودمم پآ به ماهم؛ بخداااا دارم دیووونه میشم یکی بدادم برسه؛ دکتر گفته اگه همکاری کنه باید پر بشه ؛چقد طول میکشه؟

من نمیدونم عزیزم.اما دعا میکنم زودتر. خوب شن

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پزشک و متخصص اطفال هست......مراکز کودکان خیلی خوبه....با اخلاق و با حوصله....اتاقایی که به بچه ارامش میده....بهشون کادو میدن...و خلاصه که بچه رام میشه ...ولی اگه اونجوری که میگی سه سالشه.....اخه دندون بچه کشیدن داره....تاحالا نشنیدم....مگه نباید خودش بیوفته......

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏

اره 3 سالشه دکتر گفت مال شیر شبانس که خورده؛ 

دارم دق میکنم 

شانس موقع زایمانم دندون درد گرفته ای خدااااا منو بکش راحتم کن ، 

تجربه تلخ داره از دندونپزشکی عک نمیکنم همکتری کنه 

عزیزم پسر من هم ۳ سالگی دو تا دندون عصب کشی کرد بردمش ی دکتر متخصص اطفال ک واقعا با حوصله بودن دو تا دندونو توی نیم ساعت عصب کشی کردن پسرم اصلا بی قراری نکرد 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

نه باید دندون رو پر کنید، کشیدن دندون شیری خوب نیست، الان با مسواک هم درست نمیشه... ببخشید این و میگم اما خرابی دندون بچه ۳ ساله تقصیر والدینه ،بچه باید از حداکثر ۱ سالگی مسواک بزنه و چیزای شیرین خیلی نخوره.

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!
اره 3 سالشه دکتر گفت مال شیر شبانس که خورده؛  دارم دق میکنم  شانس موقع زایمانم دندون درد ...

عزیزم خدا نکنه خب دندونه درد میگیره دیگه خودت نتونستی پدرشو باهاش بفرست سخت نگیر باهاش صحبت کن بهش آرامش بده ی دکتر با حوصله و مهربون ببرش ایشالا همکاری میکنه 

عزیزم پسر من هم ۳ سالگی دو تا دندون عصب کشی کرد بردمش ی دکتر متخصص اطفال ک واقعا با حوصله بودن دو تا ...

چطوری براش توضیح دادین ؟ اروم صبر کرد؟ دستگاهی که میگن صداش بلنده نترسید؟

نه باید دندون رو پر کنید، کشیدن دندون شیری خوب نیست، الان با مسواک هم درست نمیشه... ببخشید این و میگ ...

نه گلم ارتباطی نداره چون من خیلی سختگیر بودم دندون دخترم تو هفت سالگی یکیش هم خراب نبود اما پسرم با مراقبتهای ویژه تا دندونش در میاد خراب میشه هم ب جنس دندون مربوطه هم شیر شبانه و قطره آهن ک برمیگردنن تو دهنشون 

عزیزم خدا نکنه خب دندونه درد میگیره دیگه خودت نتونستی پدرشو باهاش بفرست سخت نگیر باهاش صحبت کن بهش آ ...

به نظرت نمیشه بذارمش بمونه ؛ چون عمرا همکاری کنه ؛ پر کردن هم طول میکشه؛ دق نکنه بچم 

نه گلم ارتباطی نداره چون من خیلی سختگیر بودم دندون دخترم تو هفت سالگی یکیش هم خراب نبود اما پسرم با ...

تو رو خدا بگو چطور بود یدونه دندان که سیاهی نداره بتراشه چقدر طول میکشه ؛ اون دستگاهه که صدا داره ؟؟؟ وای خدا یااااااا

چطوری براش توضیح دادین ؟ اروم صبر کرد؟ دستگاهی که میگن صداش بلنده نترسید؟

من اصولا به بچم مثل آدم بزرگا حرف میزنم و خیلی عادی گفتم باید بریم دکتر ببینه برات درستش کنه دزگه درد نمیگیره بهتم جایزه میده ولی خیلی براش توضیح ندادم خیلی عادی ی روز بردمش ویزیت و دکترش عالی برخورد کرد و ترسش ریحت دفعه بعد هم ک بردمش چون کوچیک بود دکتر ب من گفت تو اتاق باشم ی گوشه ایستادم تمام مراحلو دیدم دکتر براش مثال میزد ک این الان جاروبرقیه میخواد کثیفیا رو بکشه بیرون و نمیذاشت مثلا سوزنو اینارو ببینه دائم باهاش حرف میزد پسرمم اصلا بی تابی نکرد