2777
2789
عنوان

عقد کردن جن

237 بازدید | 9 پست

این درسته اگه دختری خوشگل باشه ممکنه جن ها عقدش کنن و اگه اینطوری شه ممکنه روش غیرتی شن و اگه پسری نزدیکش شه به قتلش برسونن؟ من قیافم معمولیه ولی دوتا خواستگار قدیما داشتم هر دوتا چند روز بعد از اینکه پا پیش گذاشتن مردن . یکی تصادف کرد . یکی از بالای بلندی داربست افتاد رفت تو کما و به ماه بعد تموم کرد . و عجیب اینکه شبا یهو از خواب می پرم یه صدایی دم گوشم میشنوم میگه تو مال منی مال منی ... وای خدایا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایرانی درست نمیشه

تو پر از ایرادی، مخصوصا اگه فکر میکنی عقایدت کاملا درسته و کسی قدرت رسیدن بهش رو نداره دیگه احمق به تمام معنایی، هر چیزی که فکر میکنی، کاملا درست نیست و لزوما احترام بهش واجب نیست، پس ترجیحا راجبش صحبت نکن

انقد چرت نگو

تو مرا جان و جهانی... چه کنم جان و جهان را...💍 کارشناس رادیولوژی؛ سوالات مربوط به تفسیر تصاویر پزشکی رو جوابگو هستم🪐💫 سوالات مربوط به زبان انگلیسی هم داشتید، بپرسید ازم.... ماچ به کلهتون🤍