2777
2789

قنداق خوری،دارو خوری

پستونک دهنی،صندلی ماشین

سرویس قابلمه کودک

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم😄😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینا کافی ان بقیه چیزا اضافی ان

ست کالسکه و کریر و روروئک و گهواره

سرویس تخت و کمد و تزئینات

لباس از نوزادی تا یک سالگی

شیشه شیر و پستونک

لوازم بهداشتی ( شامپو، لیف، کرم سوختگی و ... )

چندتا اسباب بازی مناسب نوزاد

صندلی غذا و صندلی ماشین هم بسته به شرایط

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه سری لباس های نوزادی که بسته بندی هستن وست کامل مثل کلاه ودستکش وروبند و...اصلا سری کامل نخر چون بعضی هاش کوچیک تراز اونی هست که استفاده کنی.پستونک یه دونه معمولی بگیر اگه گرفتش بعد براش مارک دار بگیر.

وطنم🖤

اتاق اضافه نداشتم تخت و کمد نخریدم بنظرم بهترین کاری بود ک کردم

پس لباساشو کجا گذاشتی وسیله ها و اسباب بازیاش و ...

کلا اتاق نچیدی واسش؟ بزرگتر بشه چی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

پس لباساشو کجا گذاشتی وسیله ها و اسباب بازیاش و ...کلا اتاق نچیدی واسش؟ بزرگتر بشه چی

اسباب بازی زیادی نخریدم در حد واجبا خریدم.بزرگتر بشه دردسرشم بزرگتر میشه من غصه اتاق نداشته رو نمیخورم

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

بنظر من بستگی به هر شخص خودش داره ،مثلا من آدمیم از چیزایی که میخرم تقریبا کامل استفاده میکنم چون اول به اینکه برام ضروریه یا نه فکر میکنم بعد میخرم

به من گفتن قنداق سوئیسی، ساک حمل ، بالش شیردهی یا کالسکه چونکه ماشین داری یا بعضی چیزای دیگه نخر بی استفاده س ولی من چون میدونستم برام لازمه خریدم و واقعا همشون استفاده مفید کردم و بچه داریو برام راحت تر کرد ،فقط به کریر حس خوب نداشتم که نگرفتم و ساک حمل و صندلی ماشین استفاده کردم حالا بعضیا خیلی زیاد از کریر استفاده میکنن که البته خیلی باید محتاط باشی و کمربندشو حتما ببندیو ...

اسباب بازی زیادی نخریدم در حد واجبا خریدم.بزرگتر بشه دردسرشم بزرگتر میشه من غصه اتاق نداشته رو نمیخو ...

آخه بچه بزرگ بشه اتاق مستقل میخواد

اصلا اتاق نداشته باشه چطور حریم شخصی و مستقل بودنو بهشون یاد بدیم. مدرسه برن هم محیط جدا میخوان برای درس خوندن و ریلکس کردن. ببینن هم سناشون اتاق دارن و همه چیو ست کردن و چیدن حسرت میخورن. دوران بلوغ و جوونی هم واقعا محیط جداگانه و شخصی خیلی لازمه. کلا اتاق واسه بچه مهمه فقط نوزادی رو نباید در نظر گرفت. عجیبه که به عنوان بهترین کار ازش یاد میکنین😅 حداقل هارو برای بچتون فراهم کنین

آخه بچه بزرگ بشه اتاق مستقل میخواداصلا اتاق نداشته باشه چطور حریم شخصی و مستقل بودنو بهشون یاد بدیم. ...

خب عزیزم چیکار میکردم تا کی منتظر میموندم ک ی خونه بزرگتر بگیریم تا بچه دار بشم ایشالا خدا بزرگه تا اون موقع ی خونه بزرگتر میگیریم

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️