2777
2789
عنوان

آیا من خسیسم😐😂

177 بازدید | 12 پست

تا میام یه چیزی بخرم قیمتو نگاه میکنم مثلا 500

میگم من باید یه روز از صبح تا شب کلی زحمت بکشم تا بشه 500

بعد فکر میکنم که نمیصرفه بخاطر یه ساعت خوشحال بودن

از وقتی رفتم سرکار اینجوری شدم

بنظرتون چیکار کنم این فکر مزخرف نزنه تو سرم😐💔

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

😂😂

بمولا

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

خسیس نیستی

قدر پولتو میدونی ادم تا نره سرکار نمیفهمه ولی خب برا خودت خرج کن پس اندازم کننن

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

آخه بستگی داره مثلا اگه شلوار داری خوب چرا دوباره بخری؟؟؟؟؟؟؟؟ولی یچیزاییی واقعا لازمه من خودم تو لباس خسیسم ولی برای پوست مو دندون چکاپ همیشه خرج میکنم

خودت باش...مگه خودت چشه؟

منم همینم🤣ولی دیگه قبل اینکه ب این موضوع فک کنم اول خریدمو میکنم بعد فک میکنم و بعدش ناراحت میشماین ...

اینقدر ناراحت میشم که کلا نمیخرم 💔🥲

خسیس نیستی قدر پولتو میدونی ادم تا نره سرکار نمیفهمه ولی خب برا خودت خرج کن پس اندازم کننن

مثلا چقدر خرج تو یه ماه بنظرتون با حقوق 13 اوکیه؟

آخه بستگی داره مثلا اگه شلوار داری خوب چرا دوباره بخری؟؟؟؟؟؟؟؟ولی یچیزاییی واقعا لازمه من خودم تو لب ...

مسئله اینکه مثلا همون شلوارم ندارما بعد قیمتا رو میبینم تصمیم میگیرم خودم بدوزم و هیچ وقت نمیدوزم😂

اینقدر ناراحت میشم که کلا نمیخرم 💔🥲

خب اگه ضروری نبود که بهتر اما اگه بود به خودت بگو اگه الان بخرم اون خوشحالیه به کاری که کردم می ارزه اما اگه نخرم بعدا ممکنه همین پول رو مجبور بشم خدای نکرده دارو بخرم یا بچه دار که شدم همه پولم خرج خودخواهی های بچه ها و شوهرم بشه پس به اندازه ضرورت خرج خودم و خوشحالی خودم می کنم که سالم تر باشم چه روحی چه جسمی