آوایرا مدیر عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 4336 عنوان 🧸🧸 | مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 59 پست نی نی یارررر ناناعتم کردی ولی ناناعت نشی 🗿💔هعی به عنوان یه کودک دعاهام گیراست بیاید بگید براتون دعا کنم با این قلب پاک و صافم🤧 دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨ 1404/10/26 | 16:43 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ایلجیما_ عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1114 👠👠👠🗿💔😂 واای😂باور کن اصلا خشن نیستم جدیدا زود عصبی میشم فقطط🤣🤣اتفاقا هرکی منو میبینه میگه تو چقد آرومی🤣🗿 لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
آوایرا مدیر استارتر عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 4336 واای😂باور کن اصلا خشن نیستم جدیدا زود عصبی میشم فقطط🤣🤣اتفاقا هرکی منو میبینه میگه تو چقد آرومی🤣� ... ولی من نظرم اینه دختر شیطون و پر جنب وجوشی هستی😂🤌🏻ولی چرا داخل سایت همه برعکس میشن ، منم آرومم در واقعیت🗿🗿 دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨
_ایلجیما_ عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1114 ولی من نظرم اینه دختر شیطون و پر جنب وجوشی هستی😂🤌🏻ولی چرا داخل سایت همه برعکس میشن ، منم آرومم در ... اره رفیقامم میگن خیلی شیطونی با خانوادم😂بقیه میگن آروم چون با کسی زیاد برخورد نمیکنم لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
آوایرا مدیر استارتر عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 4336 اره رفیقامم میگن خیلی شیطونی با خانوادم😂بقیه میگن آروم چون با کسی زیاد برخورد نمیکنم عزیزممم خوبع✨منم همینم تا حدودی دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨
_ایلجیما_ عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1114 عزیزممم خوبع✨منم همینم تا حدودی اره👠🍓💋 لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
آوایرا مدیر استارتر عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 4336 اره👠🍓💋 ♥️♥️ دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨
_ایلجیما_ عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1114 @آوایرا نبودی امروزندیدمت کلا چرا☹تو تایپک خودت تگت کردم😂 لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
_ایلجیما_ عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1114 @آوایرا بهت درخواست میدم😂اگه تعلیقی لغو بزن تا بفهمم🤣🤣🤣🤣 لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
_helium_ عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 1316 @آوایرا نبودی امروز ندیدمت کلا چرا☹ تو تایپک خودت تگت کردم😂 ایلی قشنگم مرسی ازت همون لحظه پیامتو دیدم ولی جز نگاه کردن کاری ازم ساخته نبود ( تعلیقم)بوس بهت♥️💋 هر درسی رو که حاضر نیستی یاد بگیری هی تکرار میشه تا بالاخره یاد بگیریش | عضو رسمی انجمن H_T_A
_helium_ عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 1316 @آوایرا بهت درخواست میدم😂 اگه تعلیقی لغو بزن تا بفهمم🤣🤣🤣🤣 نخند بچه خیلی وضعیت مزخرفی😂🤣💔💔🫠 هر درسی رو که حاضر نیستی یاد بگیری هی تکرار میشه تا بالاخره یاد بگیریش | عضو رسمی انجمن H_T_A
_ایلجیما_ عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1114 ایلی قشنگم مرسی ازت همون لحظه پیامتو دیدم ولی جز نگاه کردن کاری ازم ساخته نبود ( تعلیقم)بوس بهت♥️💋 عزیزممم🤣🤣 لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
_ایلجیما_ عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1114 نخند بچه خیلی وضعیت مزخرفی😂🤣💔💔🫠 اعلان نمیاد برام ک جواب دادی فقط لایکت میادحالا دلیلش چی بود تعلیق شدی؟ لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
_helium_ عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 1316 عزیزممم🤣🤣 🗿🗿🤣💔واییی عاقااااا بی گناه زد تعلیقم کرد🤧💔🫠 هر درسی رو که حاضر نیستی یاد بگیری هی تکرار میشه تا بالاخره یاد بگیریش | عضو رسمی انجمن H_T_A
_helium_ عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 1316 [QUOTE=] اعلان نمیاد برام ک جواب دادی فقط لایکت میاد حالا دلیلش چی بود تعلیق شدی؟ [/QUOTE]اها اره باگ سایت باید تگ کنم فک کنم همزمان با ریپ🫠💔هیچی الان بگم میزنه دوباره تعلیقم میکنه🗿@_ایلجیما_ هر درسی رو که حاضر نیستی یاد بگیری هی تکرار میشه تا بالاخره یاد بگیریش | عضو رسمی انجمن H_T_A
_ایلجیما_ عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1114 [QUOTE=] اعلان نمیاد برام ک جواب دادی فقط لایکت میاد حالا دلیلش چی بود تعلیق شدی؟ [/QUOTE]اها اره ب ... تا یه ماه اینجوریه برات🤣🤣 لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝