2777
2789
عنوان

ژاپن

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو خودتو نجات بده لطفاًاون موقع میتونی خانواده ات و هم نجات بدیفرار کن فقط

آخه عزیزم نگران خانوادم هستم پدرم و برادرم فوت شدن فقط مادرمو و خواهرمو دارم حس عذاب وجدان میگیرتم

جدی؟

ژاپن کشور عالی هست

و بشدت کم مهاجر قبول میکنه

ولی باید ژاپنی بلد باشی چون زبان انگلیسی اونجا چندان رواج نداره

اختلاف فرهنگی فوقالعاده بالا هست.

ولی ارزشش رو داره

از بهترین کشور های دنیاست

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب)🤡🚮 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

جدی؟

صدرصد

اگر ارتباط اجتماعیتون خوبه دوست رفیق پیدا می کنی

ژاپن عالیه

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻

آخه عزیزم نگران خانوادم هستم پدرم و برادرم فوت شدن فقط مادرمو و خواهرمو دارم حس عذاب وجدان میگیرتم

تسلیت میگم عزیزم

خب بمونی اینجا چه کاری ازت برمیاد ؟

همگی با هم نابود میشیم

برو و تلاشتو بکن تا بتونی خانواده تو نجات بدی

اینجا موندن فایده ایی نداره

پیشرفت نمیکنی

کشورم بمن نیاز داره؟ چه نیازی مثلا؟

به عنوان یک ایرانی ، ایران در بحرانه پس بهم نیاز داره

من شمارو نگفتم که...گفتید شما بودید چیکار میکردید نظر خودمو گفتم.

چشم هایمان را بستیم ، افسارمان را دادیم دست قدرتمندان تا آنها مارا هدایت کنند ، اینکار را هم کردیم چون دیدیم یک گله گوسفند دیگر هم همینکار را کرده ؛ با خود درنگ نکردیم راهی که دارم میروم چیست ، برایمان مهم این بود طرف مقابلمان بلد باشد روضه بخواند ، روضه های سوزناک از اتفاقات جهان ، عقل و تحلیل و منطق و مطالعه بروند به درک سیاه . مکررا در تاریخ همین بودیم ، همین بودنمان هم شد خون دلی که پارسایان از دست ما خوردند و حالا هم دارند میخورند ، آه جگر سوخته ی آنها بر گردن تک تک ماست ، مایی که نمیدانیم از چه حرف میزنیم فقط چنان انسان های درون غار افلاطون به سایه ها مینگریم و گمان میکنیم اینها همان حقیقت اند ؛ جالب است با همان زنجیر های جهل بر سر و گردنمان فریاد دانایی بر سر دیگری بر می آوریم ، حال آنکه نادان ماییم . ای انسان به خود بیا ، آگاهی در جهان مدرن امروز در منجلاب بین دنیای مجازی و حقیقی دارد غرق میشود . آگاهی ، سواد الفبای کلاس اول یا حتی کتاب های سال آخر نیستند که مدرسه مانند لقمه ای آماده نوش جانت کرده باشد؛ تو باید به جستجویش بروی . نگاه کن ! چه چیزی در تمام زمان از خلقت آدم ابوالبشر تا حالی که تو داری این نوشته را میخوانی باعث شده بارها و بارها تاریخ تکرار شود؟باعث شده جوامع بازهم به زوال گرفتار شوند؟ اتحاد ها تجزیه شوند؟ غلبه ی جهل اکثریت بر اقلیت آگاه . همین مسئله باعث سیاهی هایی شد که در کتاب قطور تاریخ میبینیم ، تاریخی که آینه ی گذشتگان شد برای ما و ماهم آینه ای میشویم برای آیندگان . تصویر ما چگونه خواهد بود ؟ تصویری که میدرخشد یا تصویری که کوراندیشی آن را کدر کرده ؟ «ز.گ»

چطور فرصتش برات پیش اومد؟ خودتم کاره خاصی کردی؟منم دلم میخواد مهاجرت تحصیلی کنم ولی خب اصلا نمیدونم ...

یکی از آشناها که سالهاست ژاپن هستش دنبال گرفتن کارای دریافت اقامت از طریق تحصیل زبان ژاپنی در کالج های خصوصی آموزش زبان ژاپن در اونجاست برای یکی از فامیل های نزدیکمون گفت که میتونه برای منم بگیره اقامت رو