2777
2789
عنوان

کادو میخرم

57 بازدید | 4 پست

سلام خانما. من دوست دارم برای همه ی بچه ها، برادرزاده های همسرم، برادر زاد و خواهرزاده های خودم کادو بخرم، خیلی وقت ها هم گرفتم و بخاطر خوشحال کردن بچه ها بوده، اما مثلا از بقیه اینجور محبتی ندیدم، کسی هم قدردان نیست، درسته که بخاطر بچه هاست اما مثلا هرچی برای برادرزاده م گرفتم غیر از طلبکار بودن چیزی از زن برادرم ندیدم، یا هرچی برای یکی از جاری ها کردیم انگار ریختیم تو جوب! اما اونیکی جاریم بهتره . کادو معمولا لوازم التحریر می گیرم، اما برای تعداد زیاد هزینه شم زیاد میشه. از طرفی دوست دارم برای شاگردام هم بخرم 😀😃🙂

معلم هستم، مثلا برای روز دانش آموز برای شاگردام چند قلم لوازمالتحریر گرفتم، اونم کلی هزینه ش شد و هیچکدوم از همکارام یک ریال خرج نکردن. بچگی هم هیچکی به من از این محبتها نمیکرد! نمیدونم تعادل چیه؟ شما برای کی خرج می کنید؟

منم مثل تو بودم یه روزی

عروسکسازم وهمه عروسکهامو کادو میدادم

بعد دیدم کی مهمتر و بهتر از خودم؟

برای خودت خرج کن عزیزم

باور کن لذتش خیلی بیشتره

کادو سالی یه بار برا تولد برای بچه های داداشات بگیر

به دانش اموز لزومی نداره کادو بدی مگه اینکه خیلیی محروم باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای من خوشحال شدم 😂😍چه برسه به اون بچه ها انگار واسه خودم خریدن😁من معمولا کادو واسه دوست پسرم میخ ...

😁 عزیزم

من برای همسرم اینقدری کادو نمیارم که برای بچه های مردم 😂