2777
2789

هرکس منو اذیت کرده کارما پس نداده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17665674/اونایی-که-مورد-ظلم-بودن-یا-هستن-بیاین-تجربم-رو-بگم

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

زندگی من کلا کارماس انگار ولی نمیدونم کارمای چیه احتمالا زندگی قبلی حقیقته

حقیقته ... عالم ذر

منم کلا توکارمام

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

داییم و زنداییم بچه دار نمیشدن، بعدم طلاق گرفتن

عمه م هی از مامانم میپرسید چرا داداشت بچه دار نمیشه

بعد پسرعمم تا چند سال بچه دار نمیشد هی بچه هاش سقط میشدن

حتی طلاق گرفتنشونو هم مسخره میکرد بعد اون یکی پسرش طلاق گرفت

به نظرم کارما بود

متاسفانه به دیابت مبتلا شدم. اگه کسی رو سراغ دارین که دیابت داشته و تا آخر عمرش بدون عوارض زندگی کرده، بهم بگید. دلگرمم میکنه. آخه من خیلی میترسم چشمامو از دست بدم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز