دوستای من ۸۹ خیلیاشون رفتن الان چن تاشون فرانسه هستن بعضیاشون هم ایالات متحده اینقدر به رهب احترام ...
دقیقاا
دوست منم کانادا هست
خانواده همسرمم آلمان
ولی خیلی ناراضی ان
مادرشوهرم عاشق رهبر و ایران شده از وقتی اونجا رو واقعیتش از نزدیک دیده ولی نمیتونن برگردن
عزیزم ریپلای نکن من با استارتر صحبت می کنم🎀تو زندگیماشتباه زیاد داشتمولی هیچوقت انقدر احمق نبودم که منتظرباشم آمریکا بیاد کشورم رو نجات بده🤦♀️ .. من یه دختر مانتویی و کم حجابمولی عاشق وطن عزیزم و رهبر مقتدرم هستم🇮🇷 ..#لبیک یا خامنه ای .. روح شهدای امنیت شاد انشاا.. شفیع ما باشند♥️
ببین اینهمه سال اونحا هس یه رئیس جمهور امریکا حاضر نشد اینرو ببینه که یه وقت شانشون پایین نیاد الانم ...
دقیقا من نمیدونم اینا پیش خودشون چه فکری میکنن پیش خودشون نمیگن اینا بااون همه صلاح بااون همه پول که میلیاردها میلیاردها سرمایه دارن هرکاری ازشون برمیاد ولی قدمی براشون برنمیداره توهمون شلوغی ها سس خرسی بااون چهره زمختش دیدم میگفت من درتدارک آمدنم شما ادامه بدین داشتم ازخنده روده بر میشدم اوناخودشون میدونن توایران جایی ندارن جمعیتی که واسه اعتراض بعد اغتشاش اومدن بیرون میبینن که کاری نمیکنن فقط اینارو به سخره گرفتن نشستن به اینا میخندن زندگیشونو میکنن بعد اینا طرف شغال زردن که این همه کشورو تحریم کرده دارن تو فشار گرانی له میشن بعد میگن چرا این وضعمونه