طرف اینهمه سال یه کار مثبت انجام نداده اینهمه پول دزدیدید بردی اگه عرضه وهوش داشت الان یه بیزینس من ...
بنده خدا خرجشو مامانش میده
ولی شما هرچی هم اینا رو بگی اونی که خودشو زده به خواب نمیفهمه
عزیزم ریپلای نکن من با استارتر صحبت می کنم🎀تو زندگیماشتباه زیاد داشتمولی هیچوقت انقدر احمق نبودم که منتظرباشم آمریکا بیاد کشورم رو نجات بده🤦♀️ .. من یه دختر مانتویی و کم حجابمولی عاشق وطن عزیزم و رهبر مقتدرم هستم🇮🇷 ..#لبیک یا خامنه ای .. روح شهدای امنیت شاد انشاا.. شفیع ما باشند♥️
بنده خدا خرجشو مامانش میدهولی شما هرچی هم اینا رو بگی اونی که خودشو زده به خواب نمیفهمه
ایلان ماسک اندازه اینا پول نبرد امریکا ببین به کجا رسید بعد این بی لیاقت
فقط اوناکه دنبال اینن امیدوارم واقعا رو حرفشون باشن اخرین نبردشون باشه ما رو ول کنن جز ضررچیزی ندارن نت یه مشت ملت به باد دادن با اون نبردشون که یه مشت داعشی وحشی بودن
ایلان ماسک اندازه اینا پول نبرد امریکا ببین به کجا رسید بعد این بی لیاقتفقط اوناکه دنبال اینن امیدوا ...
خب تحصیلات نداره عزیزم
اینهمه سال نتونسته تحصیلات درست حسابی داشته باشه یا مقامی پیدا کنه
بعد یه مشت احمق جاهل فکر میکنن این میتونه بیاد ما رو نجات بده
این بره زن خودشو نجات بده
عزیزم ریپلای نکن من با استارتر صحبت می کنم🎀تو زندگیماشتباه زیاد داشتمولی هیچوقت انقدر احمق نبودم که منتظرباشم آمریکا بیاد کشورم رو نجات بده🤦♀️ .. من یه دختر مانتویی و کم حجابمولی عاشق وطن عزیزم و رهبر مقتدرم هستم🇮🇷 ..#لبیک یا خامنه ای .. روح شهدای امنیت شاد انشاا.. شفیع ما باشند♥️
ایلان ماسک اندازه اینا پول نبرد امریکا ببین به کجا رسید بعد این بی لیاقتفقط اوناکه دنبال اینن امیدوا ...
خداراشکر عاقل هستی عزیزم
خوشحالم می بینم این نگاه رو داری خدا حفظت کنه
انشاا.. سایه رهبر مون مستدام باشه
خب تحصیلات نداره عزیزماینهمه سال نتونسته تحصیلات درست حسابی داشته باشه یا مقامی پیدا کنه بعد یه مشت ...
ببین این چه قدر بدبخت بود برای رسیدن به پادشاهیش میخواست اول جوونا رو کف خیابون با نفوذی هاشون بکشن بعد هم از ترامپ بخوان که حمله نظامی کنه ترامپ که گفته حمله کنسله فعلا شرایطش نداره
خداراشکر عاقل هستی عزیزمخوشحالم می بینم این نگاه رو داری خدا حفظت کنهانشاا.. سایه رهبر مون مستدام با ...
عزیزم منم ۸۸ مثل همینا فکر میکردم بعد فهمیدم رهبر ایران چه ادم با درایت و ارزشمندی برای ایران هس حیف وصد حیف که جوونای ایران دارن با خودشون چه میکنن کسی که حتی رئیس جمهور های امریکا حتی اینهمه سال حاضر نبودن ببیننش روش حساب باز کردن
طرف حتی یه قدم واسشون برنمیداره 😂😂به قول یارو شغال زرد به ظاهر حمایتش میکنه یه کشور به ظاهر ابر قدرت پشتشه بعد فقط نشسته پشت تریبون چرت و پرت وافکار پوسیدشو به خورد یه مشت تازه به بلوغ رسیده و بل هوس میده حتی اونجا انقدرعرضه نداشت یه مقامی واسه خودش دست و پا کنه اصلا به زباله سطل آشغالشونم حسابش نمیکنن باسابقه بدشون انتظار دارن مردم ایران قبولش کنن واقعا چقدر خنده داره انقدر ترسو هستن وازایران میترسن که ۱۰۰شبکه درست کردن مغز اینارو بشورن تا ازداخل حریف بشن که اونم محاله توان روبه رو شدن باایران ندارن سری قبل کلی ضرر صلاح جنگی دادن آخرم هیچی به هیچی
ببین این چه قدر بدبخت بود برای رسیدن به پادشاهیش میخواست اول جوونا رو کف خیابون با نفوذی هاشون بکشن ...
ترامپ از این غلطا نمیکنه
بکنه هم صدتاا بدتر بهش میزنیم تا آدم شه
جوونا رو میفرسته تو خیابون خودش داره عشق و حال میکنه و به حماقت شون میخنده
عزیزم منم ۸۸ مثل همینا فکر میکردم بعد فهمیدم رهبر ایران چه ادم با درایت و ارزشمندی برای ایران هس حیف ...
من خودمم تا چند وقت پیش رهبری نبودم ولی وقتی یکم تاریخ مطالعه کردم قدر جمهوری اسلامی و رهبر میدونم . خصوصا وقتی رفتم خارج کشور فهمیدم مردم کشورهای دیگه چه ارزشی میذارن برا رهبرمون ولی خودمون قدرش نمیدونیم
رهبرمون انقدر مظلومه که هیچ عکسی از خانوادش توی نت هیچوقت نبود ولی خاندان پهلوی مدام در حال نشون دادن خودشون
طرف حتی یه قدم واسشون برنمیداره 😂😂به قول یارو شغال زرد به ظاهر حمایتش میکنه یه کشور به ظاهر ابر قد ...
اگر هم بخوان دوباره غلطی بکنن
صد تا بدتر بهشون میزنیم مثل دفعه قبل تا ادم شه ...
انسان وقتی از عقلش استفاده نکنه جانش در عذابه . حکایت طرفداران پهلوی هست
طرف حتی یه قدم واسشون برنمیداره 😂😂به قول یارو شغال زرد به ظاهر حمایتش میکنه یه کشور به ظاهر ابر قد ...
ببین اینهمه سال اونحا هس یه رئیس جمهور امریکا حاضر نشد اینرو ببینه که یه وقت شانشون پایین نیاد الانم اسرائیلکفته امریکا فعلا شرایطش نداره چون با جواب ایران پایگاه های امریکا و ما درخطر میفتیم فقط امیدوارم رو ح فشون باشن اخرین نبردشون باشه برای مردم با این حماقتهاشون هزینه درست نکنن
ببین اینهمه سال اونحا هس یه رئیس جمهور امریکا حاضر نشد اینرو ببینه که یه وقت شانشون پایین نیاد الانم ...
هر دفعه میگن این اخرین نبرده ولی ضایع میشن خخخخخخخ
من خودمم تا چند وقت پیش رهبری نبودم ولی وقتی یکم تاریخ مطالعه کردم قدر جمهوری اسلامی و رهبر میدونم . ...
دوستای من ۸۹ خیلیاشون رفتن الان چن تاشون فرانسه هستن بعضیاشون هم ایالات متحده اینقدر به رهب احترام میذارن از بسیجی های ایران بیشتر میگه ما تازه اومدیم اینحا فهمیدیم چخبره