2777
2789
عنوان

راهیان نور

233 بازدید | 20 پست

این هفته قراره فرهنگیارو ببرن راهیان نور حالا مامانم میگه توام باهامون بیا خیلییی دلم میخواد برم با اینکه کنکورم دارم از یه طرفم ترسوندنم میگن یه روز راهه تا اونجا و همش تو اتوبوسیم و...

نمیدونم چکار کنم زیاد خرم شهر و شلمچه رفتم ولی تاحالا راهیان نور نرفتم بنظرتون برم؟ تنها دلیلم که دلم میخواد برم اینه که برم مزار شهدای هویزه یکم دعا کنم دلم اروم بگیره اخه این روزا خیلی حالم داغونه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم برو

منم ارزومه برم هنو قسمتم نشده

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد(کاربری دست دو شخص است)

یک زمانی ملازمان حرم میدیدم آروم میشدم

دقییییقااا منم

بهشون غبطه میخوردم

تو چ حال و احوالاتی سیر میکردن به چی فکر میکردن

دیدشون تا کجا بود

چ بزرگ مردایی😭

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد(کاربری دست دو شخص است)

آشغال عوضی

خودتی

💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃 مربی رقصم امضام بخاطر اینه

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز