2821
2789
عنوان

اینترنت

298 بازدید | 11 پست

اینترنت بیمارستان ها چرا وصل نمیشه؟ مرکز mri بیمارستان شهرمون میگه اینترنتمون قطعه و نه جواب mri قبلی رو میده و نه mri جدید میگیره،به همین دلیل یک هفتس که من mri رو هنوز انجام ندادم.این چه وضعیه؟ حالا بگیم اینترنت خونگی چند روز قطع باشه تحمل میکنیم،اینترنت بیمارستان و اینجور جاها چرا قطعه؟الان ما باید چی کار کنیم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه چرتی ، انتخاب این شرایط بوده

اولا شرایطو که شما با گرانی ایجاد کردید.دوما قطعی اینترنت بیمارستان چه ربطی به اعتراضات داره؟به چه حقی اینترنت بیمارستان قطع شده؟ بچه بازی که نیست.با جان مردم سر و کار داره

اولا شرایطو که شما با گرانی ایجاد کردید.دوما قطعی اینترنت بیمارستان چه ربطی به اعتراضات داره؟به چه ح ...

حالت خوبه، گرانی را ما آوردیم؟

من به خاطر یه جواب سی تی نشون دادن به دکتر مجبور شدم کیلومترها سفر کنم به خاطر قطع اینترنت

چرا فکر می کنی فقط تو مورد ظلم قرار گرفتی

حالت خوبه، گرانی را ما آوردیم؟من به خاطر یه جواب سی تی نشون دادن به دکتر مجبور شدم کیلومترها سفر کنم ...

خوب منم دارم میگم چرا نت وصل نمیشه شما میگی دیگه همینه برید راهپیمایی! پس یعنی با قطعی نت موافق هستی

2825
2823
2791
2779
2792