2777
2789
بر منکرش لعنت اما من خودم ۲۱ سالمه اصن اوضاع خیلیی سخت شده اینا برام مهم نیس کلا تو زندگی عاشق ی نفر ...

سنتون کمه عجله نکنید دوست عزیز عشقتون چند سالشه؟؟

دانشگاه رفتن مگه بده؟؟

دلیل سرد شدن رو ازش بپرس.

سنتون کمه عجله نکنید دوست عزیز عشقتون چند سالشه؟؟دانشگاه رفتن مگه بده؟؟ دلیل سرد شدن رو ازش بپرس.

ی ماه دیگ ۲۲ ام دوس دخترمم ۲۰ دانشگاه رفتن بد نیست با شرایط ما و ازدواجمون که سال بعده جور در نمیاد واقعا من میگم برو پیام نور یا دانشگاه دیگه که زندگی و درس باهم باشه اما میگه ن فقطططط دولتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی ماه دیگ ۲۲ ام دوس دخترمم ۲۰ دانشگاه رفتن بد نیست با شرایط ما و ازدواجمون که سال بعده جور در نمیاد ...

الهی خوشبخت بشید خیلی هستن درس میخونن و کار میکنن و متاهلم هستن دیگه باید نظم بده به زندگی و درسش که تداخله نشه تو زندگیتون.

انشالا حل ش از این سایت بدم میاد متنفرم ولی هر دفعه بخاطر نبود نت مجبورم بیام اینجا دز دوس دخترم خبر ...

شما آقا هستی؟ ببخشید صمیمی صحبت کردم فکر کردم دختری☻️

ما خانواده های نیاز ویژه و اتیسم را هیچکس گردن نمیگیره حتی خدا

انشالله به حق همین شب که شهادت پدر امام علی خدا نگاهی به دلتون بندازه و مشکلتون حل بشه دوست عزیز🤲🏻 دعاگوتون هستم

انشالله به حق همین شب که شهادت پدر امام علی خدا نگاهی به دلتون بندازه و مشکلتون حل بشه دوست عزیز🤲🏻 ...

امیدوارم دوست مجازی امیدوارم بلکه خدا به شما نگاه کنه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊