2777
عنوان

فیلمای کنکوری 😭😭😭

382 بازدید | 44 پست

تروخدا به من بگید از کجا ببینم؟ روبیکا که بالا نمیاره شاید 3 جلسه از هر درس باشه من جلسه 20م رو رد کردم تو تلگرام ولی اینا حتی سالیانه های پارسالم نیست اگه هم باشه دانلود نمیشن و خراب تروخدا من جز کنکور امیدی ندارم دیر شروع کردم این قطعی نتم زندگیمو داره تباه میکنه میشه کمکم کنید بگید چیکار کنم؟! فیلمی ندارید بفرستید جایی برام اصلا نمیشه 😭😭😭

زیست فرهمند مهر ریاضی کرمی مهر فراهانی و فیزیک مهر شجاعیو میدیدم خدایا بیچاره شدم چیکار کنم

پسرا نه تایپکم بیان نه درخواست بدن در غیر اینصورت حرومزادن! عشق هیچجاعه(جانکی جاعه)

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وای این استادایس ک میگی هیچ کدومش شبیه ماله من نیست وگرنه برات میفرستادم

ریاضی چندتا مبحث از کرمی دانلود دارپ ولی سالیانه

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

از دوستات بپرس ببین ندارن

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

من برای خودم دانلود کرردم چه مبحثی از کدوم استاد میخوایید ؟

من جلسه 23 به بعد فیزیک و زیست فرهمند مهرو رسیدم تازه نشد ببینمشون ریاصی جلسه 22 مهر و شیمی 22

ولی خب نمیشه جایی فرستاد 😭💔💔

پسرا نه تایپکم بیان نه درخواست بدن در غیر اینصورت حرومزادن! عشق هیچجاعه(جانکی جاعه)

درسنامه بخون برای زیست که درسنامه خیلی سبز عالیه

شیمی هم مبتکران واقعا بجز برای پی اچ درسنانه خوبی داره

فیزیک درسنانه نشر الگو درسنامه بسیار خوبیه

ریاضی درسنامه مهرو ماه

و اینکه این دبیران اکثرا تو ماز هستن میتونی زنگ بزنی اشتراک تهیه کنی