2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش از مغز میاد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

مغزم مشکل داره؟ چیکارش کنم لعنتیوووو

من خودم یه دوران اینجوری بودم

معدم درگیر بود رفتم دکتر گوارش

بعد سرم گیج بود رفتم دکتر گوش

باز حس میکردم تپش قلب دارم رفتم دکتر قلب

آخرش فهمیدم از استرس ناخودآگاه مغزم بود

و رفتم دکتر مغز و اعصاب تا بهتر شد

همش از همون بود😐😂 بدنم سالم سالم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من خودم یه دوران اینجوری بودممعدم درگیر بود رفتم دکتر گوارشبعد سرم گیج بود رفتم دکتر گوشباز حس میکرد ...

من خیلیییییی فکر میکنم میدونستم از خود عوضیشه

چکارش کردی قرص میده؟

من خیلیییییی فکر میکنم میدونستم از خود عوضیشهچکارش کردی قرص میده؟

آره با قرص کنترل میشه چاره ای نداره