2777
2789
عنوان

کسی اولدوز رو می‌شناسه ❓

373 بازدید | 44 پست

چقدر بلاگر سمی هست😐

چرا هرکی از راه میرسه باید بلاگر بشه؟

تُرکه اما من ندیدم ترکا اینجوری حرف بزنن😐نصف فیلماش با کلمه ( تون که)شروع میشه همون (چون که)

شین ها رو خیلی میکشه بعدششششششش

مثلا فیلماش ترجمه فارسی داره ولی نصفشم بلد نیست به فارسی معنی کنه همون ترکی مینویسه😂با کلی غلط املایی

محتواشم چرتو پرتو بیخود

کلا هم با یه چکمه قرمزه و کلاه

یه گربه داره بهش میگه کوبرا😐😐😐

به دوست پسر سابقش میگه اقای گوووت 😐 ترکا متوجه میشن معنیش چیه

۳۰سالشه ولی لباساش مدل حرف زدنش قیافش شبیه بچه های ۱۰ سالست

قبلا بیماری روانی داشته بعد چطوری کسی که بیماری روحی روانی داره میتونه معلم بشه؟😐میشه مگه؟😐چطوری ممکنه؟😐چرا ماها که سالمیم نمیتونیم معلم بشیم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااای وقتی میبینمش تو اکسپلورر انگار خون از چشمام میاد حالم ازش بهم میخورهههه😂خیلی تو کو ن نروعهههه

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

من دیدم اینستا

خودش از قصد اونجوری صجبت میکنه مثلا جدید باشه

عقب موندس و اونایی ک دنبالش میکنن عقب مونده تر

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

نه بابا این کجاش ۳۰ سالشه

منم ازش خوشم نمیاد🤧🤧🤧

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

خودش ک معلم نیست

شوهرش معلمه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

خوشم نمیاد ازش. خیلیا میگفتن پول زیاد میگیره تبلیغاتشم بازدهی نداره و جوابم نمیده. چندوقت پیش چندنفر از فامیلش تصادف کردن چندتا بچه و زن ازشون مرد بعد این استوری گریه زاری میذاشت وسطش تبلیغ قرص لاغری میکرد