life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 عنوان فاال میخوام 65 بازدید | 8 پست کسی اینجا بلده فاال بگیره؟ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است 1404/10/26 | 15:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogand_joon عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 336 وای بی نتی چیکار کرده همه بفکر فالن😂استخاره کن قران باز کن عالی چون تجربه کردم میگم،حتی یه عملکرد بد در مقابل کمالگرایی برنده است پس فقط ادامه بده 💎
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 منم دلم پیجای فاااال اینستارو میخوام🥲 منممممم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
بانو۲۰۰۵ عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 13 وای بی نتی چیکار کرده همه بفکر فالن😂استخاره کن قران باز کن عالی 🤣🤣همین که پناه اوردیم به نی نی سایت خودش هم نشونه بی نتیِ🤣🤣🤣
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 وای بی نتی چیکار کرده همه بفکر فالن😂استخاره کن قران باز کن عالی 😂😂 مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
sogand_joon عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 336 🤣🤣همین که پناه اوردیم به نی نی سایت خودش هم نشونه بی نتیِ🤣🤣🤣 اره والا😂 چون تجربه کردم میگم،حتی یه عملکرد بد در مقابل کمالگرایی برنده است پس فقط ادامه بده 💎