2777
2789
عنوان

خیانت

268 بازدید | 20 پست

یه سوال برام پیش اومده

به دخترها زیاد بها بدی خیانت میکنن یا بی توجهی کنی؟

احساس میکنم با کسی زیادی یک رنگ باشی و همش وفادار باشی بهش ازت زده میشه، میگه خب این که همیشه هست و آدم خوبی هم هست برم یکم خوش بگذرونم ، هر غلطی هم بکنم این دوستم داره

از یه طرف میبینی تو هر رابطه ای که به دختره هیچ اهمیتی داده نمیشه و یه جوری شبیه اویزوناست

به شدت عاشق پسرست و مرز و حد و حدودش رو رعایت میکنه

از ته دلتون جواب بدید لطفاً نه با تعصب و ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم ذات ادمه تمام

جدی یعنی دختری هست که بهش زیاد اهمیت بدی و خیانت نکنه؟ خیلی بعید میدونم واقعا

حالا دختر پسر کار ندارم کدوم آدمی قبول میکنه که من بد ذات ام، همه واسه خودشون توجیه میکنن کارهایی رو که انجام میدن

بستگی به موقعیتش داره مثلا اگه پسر هیچی نداشته باشه بعد محلمم نزارع چرا باید باهاش بمونم؟؟ من نوعیول ...

من با یه دختری بودم که واقعا عالی بنظر میرسید کلا یه جوری که انگار خیلی حامیه و کاریه و با خیانت و این چیزا اوکی نیست

اولش آره دقیقا همین شکلی بود ولی به جایی رسید که 24 ساعت تو صفحه چت بودیم شروع کرد خیانت کردن و...

جدی یعنی دختری هست که بهش زیاد اهمیت بدی و خیانت نکنه؟ خیلی بعید میدونم واقعا حالا دختر پسر کار ندار ...

اره هستش زن بایدد بهش محبت کنی توجه کنی بهش برسی براچی خیانت بکنه مگه دیگه واقعا ... باشه

منو نترسون از قفس .... ما فقط از خدا میترسیم نه از بنده های جلالد تاریخ ۱۲ هزار فراموش نمیکنه

به نظر من هیچ ربطی به اینا ندارهآدمی که دوستت داشته باشه پات میمونه و نیازی به سیاست توی رابطه نیستو ...

درست میگیا ولی اون بیرون پر از آدم هایی هست که دوست داشتنی تر از تو هستن و اگه طرف پولدار هم باشه که هیچی دیگه

یعنی میگی بهش همه جوره میدون بدی و براش عادی بشی بعد یه فردی دیگه رو ببینه که از تو بهتره و پولداتره و جذاب تره ونره با اون؟

درست میگیا ولی اون بیرون پر از آدم هایی هست که دوست داشتنی تر از تو هستن و اگه طرف پولدار هم باشه که ...

ببین تو باید انقدری به رابطه ت مطمئن بشی که بدونی هر چقدرم بهتر بیاد باز هم مال خودته یعنی اونقدری طرف عاشقت باشه که سر اینجور چیزا پا نشه بره

اون بیرون که قطعا آدم بهتری هست،ولی اگر به رابطه ات انقدری مطمعن نیستی که طرف بهتر از تو ببینه میره زیاد حساب باز نکن روش

فرقی هم نداره چه دختر چه پسر وقتی اعتماد تو رابطه وجود نداشته باشه فقط ذهنت رو درگیر میکنه و تورو پایین میکشه

اره هستش زن بایدد بهش محبت کنی توجه کنی بهش برسی براچی خیانت بکنه مگه دیگه واقعا ... باشه

موافقم،خانوما اولین چیزی که تو رابطه براشون مهمه فقط توجه کردنه حتی به چیز های کوچیک

مردی که توجه نکنه،قطعا پارتنرش رو از دست میده حتی اگر پرنس سوار بر اسب باشه