2777
2789
عنوان

ده گرم طلا 🫠👑

250 بازدید | 19 پست

سلام خانوما من ده گرم طلا پیش ی طلا فروش دارم حالا میگه میتونم شمش بدم بهت ده گرمی یا طلای دست دوم قابل استفاده بنظر شما کدوم بهتره؟

خودم دوس دارم چیزی باشه ک تو مجلسی بشه استفاده کرد ولی میترسم این ک میده بهم جرم داشته باشه

نظر شما چیه؟میشه شمش رو بگیرم بعد بدم ی طلا فروش دیگ دست دوم بردارم؟چقدر از شمش کسر میشه؟اصلا قابل اعتماده شمش خریدن؟فروشش اوکیه؟؟🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی وقتا طلای. دست دو میگیرم سعی کن یک چی تمیز برداری مثلاً خیلی ها برای سرمایه برمیدارند نمیپوشند نو میمونه اون بردار

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

طلای دست دوم و دست اول چه فرقی دارن تا حالا نشنیده بودم

دسته دوم اجرت خیلی کمی دارن

ببین اگه طلا دسته دو نگین اینا ناشته باشه بگو برام بشورش جرم نمونه بعد شست شو برات وزن کنه بهت بده

شمش خرید و فروشش خوبه

مارا بجز خیالت فکری دگر نباشد..

خب نگاه کن دیگه من یه دستبند دست ۲ خریدم بنده خدا استفاده نکرده بوده خیلیم تمیزه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

مالیات ساخت و... نمیدی چون قبلاً یکی پرداخت کرده

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

من خیلی وقتا طلای. دست دو میگیرم سعی کن یک چی تمیز برداری مثلاً خیلی ها برای سرمایه برمیدارند نمیپوش ...

اخه گفته باید یچیزی بیارم یعنی حق انتخاب ندارم واگرنه خودمم خیلی وقته نو نمیخرم

طلای نو هم اجرت ساخت داره هم مالیات

طلای دست دوم اجرت ساخت نداره دیگه فقط یه درصد کمی میگیرن

مثلا طلای نو اگر ۸ درصد باشه دست دو ۳ درصد میشه