2777
2789

سلام دوستان بی بی چک چند روز به پری مونده نشون میده 

ماه پیش 6روز عقب انداختم الان اگه به حساب اون باشه بی‌بی زدم منفی شد ولی سمت چپ شکمم خیلی درد میکنه مثل زمان بارداری 

زندگی فقط گذشت نیست،گذشت تمام زندگیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واس من یک روز مونده جواب داد

یعنی امید وار باشم اینقدر خجالت میکشم باذوق میرم بی‌بی میزنم میبینم منفی شد دیگه روم نمیشه به شوهرم بگم 

یعنی امید وار باشم اینقدر خجالت میکشم باذوق میرم بی‌بی میزنم میبینم منفی شد دیگه روم نمیشه به شوهرم ...

موعودت کی هست؟

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

من ۲۷ موعدمه میترسم زودتر بزنم

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

جدي ميگي من هفت روز مونده به پريودم بنظرت جواب ميده😍😍😍

من خیلی هول بودم اتفاقی گذاشتم خط کمرنگ افتاد تازه همون موقع هم رفتم ازمایش بتا ۵۳ بود دکتره گفت چقدر زود اومدی

خب بهش نگو  وگرنه سرد میشه  من چهارروز مونده به پری بیبی زدم خط فوق العاده محو افتاد که ...

آخه ما اصلا شرایط بچه نداشتیم عید که اومدم دیدم 6روز عقب افتادم واقعا هول شدم تست و ازمایش رفتم منفی شد بعد اقدام کردیم اینقدر که شوهرم علاقه داره همش میپرسه چی شد چی شد 

بچه ها دوره هاتون چند روزس؟  من دوره هام ٢٥ يا ٢٦روزه است  سه روز بعد اتمام پريود اقدام ...

من دوره هام سی روزه بود چهاردهم فقط یک بار اقدام داشتیم که شد و بی بی هم زود نشون داد