2777
2789
عنوان

بی‌بی چک چند روز به پری مونده نشون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 30518 بازدید | 62 پست
من دقیقا همینطوری بودم  با این تفاوت دردم از چهاردهم شروع شد تا همین یه هفته پیش رگ های سینه ام ...

من که امروزموعدم بودسینه هام کوچیکترشدن وحالت سفتی ندارن فقط درددارن

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل یه باد که هی میپیچه دو دل فقط سمت چپم هستش خیلی هم تیر میکشه منم دیشب تغییر دکوراسیون دادم وقتی ...

خیلی احتیاط کن حتی یک درصد هم حامله باشی نباید چیز سنگین تکون بدی که 

به جونه خودت رحم کن

من ششم رفتم کیسه زده دیده شد ولی گفت واسه قلب زود اومدی الان هفت هفته و دو روزمه  یک شنبه باید ...

اره زود رفتی منم‌یه بار از هولم هفته پنجم‌ رفتم کلا چیزی ندید گفت برو‌دوباره ازمایش بده من اینقدر اشتری داشتم اما از هم‌ندادم هفته هفتم رفتم سونو خداروشکر همه چی اکی بود 

منتظر اتفاق خوبم ........

انشالله همتون نی‌نی سالم و صالح ویه فرشته خدایی بیارین واونهایی که منتظرن انشالله باردار باشیم همه یه نی نی سالم وصالح خدا بهمون بده 

امین 

زندگی فقط گذشت نیست،گذشت تمام زندگیست

سلام بچه ها من یکروز مونده ب پریودم،بیبی هم زدم منفی بوده،سری قبل هم تا ۲۰روز عقب انداختم و بعد خونریزیی داشتم و هیچ علائمی نداشتم ولی این سری درد سینه هام و بزرگ شدنشون،تکرر ادرار،درد شکمی سمت چپ،تیر کشیدن کمر،و،، دارم بیبی هم همچنان منفی ،بنطرتون چکار کنم،برم ازمایش بدم یا صبر کنم