2777
2789
عنوان

با وجود حال بد این روزا برای امتحانات خوندین بچه ها 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 5521 بازدید | 180 پست
منم دیگه رغبتی ندارم،هیچی درس نخوندم و کاش هیچوقت باز نشه...

هوف خیلی بده این وسط خوابگاهی هم باشی و درد دوری و دل کندن هم بخوایی تجربه کنی

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برعکس تو تو خونه دارم روانی میشم خسته شدم از همه چیز دوست دارم زودتر برم خوابگاهاز اینجا رونده و ...

خوابگاه رو دوس داری؟ ؟؟؟؟

من دوسش ندارم اصلا متنفرم ازش

نه زیاد ولی چیکارکنم؟حداقل اونجا از مشکلات خونه فارغم دیگه مغزم به هیچی قد نمیده به شدت حالم بده

وای منممممم من خوابگاه برم تحمل ی اتاق ۶ نفره کثیف و شلوغ رو ندارممم

خیلی بده این چند روز همش تحت فشار، ۸۰ درصد مطالب تو تلگرام و از طریق چت جی پی تیحالا از هفته دیگه ام ...

دیگ گوگل و چت جی پی تی هم نیست و بخواییم سوال هامون رو بپرسیم

همه هم ازت توقع دارن استادا و .... توی این خراب شده یکی ی ذره شعور نداره ی مسئولی درک کنه

ما از ۴ امب جزوه هم دسترسی نداریمکلی هم درسام سنگینه تو یکی دو روز فورجه هر امتحانم نمیشه جمعش کردمع ...

اشکال نداره بپرسم رشتت چیه

همدردی شدید با نام کاربریتتتتتتت واقعا وصل میکنن؟

اره دیگه امروز خبرش اومد

که اول پیامک وصل میشع که شد .

فردا پیام رسان های داخلی

مرحله بعد هم نت بین المللی

karzar.net/282737 وصل نت امضا کنید پلیز این همه آدم نون شون اجر شده کاربری ۴ سالمو ترکوندن ۲۰۲۶ با ترکیدن کاربریم شروع شد متاهل نیستم ولی متعهدم آقایون در خواست دوستی ندین 💍عاشق سفر و طبیعت و جنگل و بارون وووو دریااااا 🐋تو نی نی سایت ارزش آدما به سال عضویت شون هست 🥲🤣عاشق پرنده هام خصوصا قو🦢هنوزم قاصدک دیدم آرزو میکنم 🏵هنوزم بارون میاد آرزو میکنم 🌧هنوزم هواپیما رد میشه تا محو شدنش بهش زل میزنم ✈تسلیم نمیشم چون یه قهرمان تو بهشت دارم ☄مامانی همیشه به یادتم میدونم همراهمی همیشه وجودتو حس میکنم 🌬 بدون اون نمیشه ولی شد خودم خودمو نجات دادم نه یارر🌞الانم یه آدم جدید اومده تو زندگیم امیدوارم نیمه گمشده ام باشه🌏داداشم زندگی منن خدا بهشون عمر طولانی بده⭐درسته بچه آخرم ولی میخوام اول از زودتر بمیرم🙃

نحوه برگزاری چطوری گفتن؟

حضوری از۴بهمن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

عع من تورو یادمههههه

اگه اشتباه نکنم خیلی ناراحت بودی و تاپیک میزدی برای قبول شدن...توهمونی؟؟؟

خداروشکر چی قبول شدییییی خیلی خوشحال شدم🥹🥹🥹

خانومای خوشگل هیچوقت با من پرابلم نداشتن🙆🏻♀️🩷