2777
2789

سلام وقتتون بخیر

یه آقا از نظر من باید امن باشه نه خیلی احساسی که یه زن نتونه بهش تکیه کنه نه خیلی بی احساس که زن نتونه حتی احساس خودشو بیان کنه

هر چیزی متعادلش خوبه ولی آقایانی که سریع صمیمی میشن تا ابد خط قرمز منن🌚😂

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> در این خاک بسی آرزوی زیبا دفن شده. بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

پس چیه از نظر شما

میدونی پیگیر بودن یعنی این که حواست به خانم باشه توجه کنی مثلا داری میری پیشش یادت باشه چی دوست داره حالش بده احوالشو جویا باشید بی تفاوت نباشید یعنی مثلا پیام نداد زنگ بزنین شاید دلش بخواد بدونه چقدر براتون مهمه بودش گرو کشی نکنین یادتون بمونه خیلی چیزا تو حالات بد مراقبش باشید.خیلی چیزای دیگه

همه اینا گفتید انجام داده بودم اما نمیدونم چرا نتیجه عکس داد، راسته که نباید بیش از حد محبت کرد!!؟؟؟ ...

نه راست نیست .محبت تنها چیزیه که ارزشمنده.

شک نکنین مشکل از محبت نیست بعضی وقتا بعضی آدما تایپتون نیستن بعضی ها لیاقت داشتن این ها رو ندارن بعضی ها قدر داشته هاشونو نمی دونن.

حالا نمیدونم این بنده خدا همسرتون بودن یا هنوز نشده بود در هر صورت حکمتی داشته

قرار بود بشه اما نشد بشه، ولی واقعا برام مبهمه آیا در چه حد محبت باید کرد

پس اگه نشد کار خدا بوده.۴ سال پیش عاشق یکی شدم که کلا اشتباه بود گیر داده بودم اینو میخوام.خانواده ام مخالف بودن منم کور بودم پافشاری میکردم رو خواسته ام خدا کاری کرد که خودش کاری کرد که خودشو از چشام انداخت ...بعد مدت ها فهمیدم خدا رو شکر که ازدواج نکردم و تو خواستگازی تموم شد.شکر واقعا.تازه تموم شده؟