2777
2789

آره خیلی خوبه. ببین مثل اتو صاف نمیکنه ولی خوبه و من حس میکنم شاید کمتر به مو آسیب برسونه.

حقیقتا الان در دسترسم نیست که مارکشو چک کنم ولی چند پیش از دیجی کالا گرفتم و راضیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فیلیپس ضعیف تر از اتوی مو شلاقی نمیشه مثل کراتین

شلاقی نمیخوام میدونم مثل اونا تیست اما یک چیزی باسه تا از حمام میام موهام که نمداره با برس ۲ دقیقه مرتب بشه. من موهام انی صاف میشه. راستی قبلش میتونم به موهام روغن ضد وز بزنم؟؟ همیشه اینمار رو میکنم و مو براق و زودی لخت میشه

شلاقی نمیخوام میدونم مثل اونا تیست اما یک چیزی باسه تا از حمام میام موهام که نمداره با برس ۲ دقیقه م ...

بله برای اینکار عالیه

ولی ترجیحا نمشم بگیر

من سرم حرارتی فولیکا میزنم بعدشم روغن ارگان یه قطره

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
آره خیلی خوبه. ببین مثل اتو صاف نمیکنه ولی خوبه و من حس میکنم شاید کمتر به مو آسیب برسونه.حقیقتا الا ...

عالی اگه تونستی مارکشو بهم بگو لطفا ، دیجی رو دیدم تنوع زیاد بود اما میخوام خوبشو بکیرم . همه از برند جیمی راضی بودن. فیلیپس هم خوب بود اما با تفاوت قیمت زیاد میگفتن در حده همون جیمی هست. تازه بعضی مدلها ۲ تا درجه داشت فیلیپس فقط

عالی اگه تونستی مارکشو بهم بگو لطفا ، دیجی رو دیدم تنوع زیاد بود اما میخوام خوبشو بکیرم . همه از برن ...

آره عزیزم الان نگاه کردم مال منم جیمی هستش. من خیبی راضیم الان چند ساله دارمش. فقط دوباره میگم انتظار موی شلاقی نداشته باش ازش

آره عزیزم الان نگاه کردم مال منم جیمی هستش. من خیبی راضیم الان چند ساله دارمش. فقط دوباره میگم انتظا ...

ممنون شماره مدلش رو میشه بدی لطفا،،؟

و اینکه میخوام ظاهرم مرتب باسه روزانه . شلاقی فقط مهمونی و عروسی دوست دارم

ممنون شماره مدلش رو میشه بدی لطفا،،؟و اینکه میخوام ظاهرم مرتب باسه روزانه . شلاقی فقط مهمونی و عروسی ...

GM - 2950

ولی اینو من خیلی سال پیش گرفتم قطعا مدل های جدیدتر و بهتر هم هستن