mahpishoni_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 2242 عنوان تیرگی بدن 81 بازدید | 7 پست مشکلش چیه واقعا؟ کلینیک معرفی میکنن به هم که برن بدنشونو سفید کنن تیره مشکلی داره واقعا؟🤔چرا کسی دنبال تیره شدن نمیره؟ چرا هرچی هست کرم و لیزر برای روشن شدنه 1404/10/26 | 14:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 9503 اولا سوالار پس چیه این وسط؟دوما ی عالمه کرم و برنزر و... برای بدن هستسوما تیرگی نقطه ای بدن خوشایند اکثرا نیس وگرنه تیرگی یکدست رو دوس دارند مثل برنزه ☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
apple_زمینی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 14222 اعتماد به نفس نداره یا شوهرشون انتقادی کرده ازشون که بدشون اومده از بدنشون ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿
mahpishoni_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 2242 اولا سوالار پس چیه این وسط؟دوما ی عالمه کرم و برنزر و... برای بدن هستسوما تیرگی نقطه ای بدن خوشایند ... اینایی که میگی رو خودم شنیدم درجریانم طوری صحبت نکن انگار مردمو ندیدی طرز فکرشونو ندیدی روی صحبت من با اکثریته از اونا میپرسم
mahpishoni_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 2242 اعتماد به نفس نداره یا شوهرشون انتقادی کرده ازشون که بدشون اومده از بدنشون واقعا باید برای اون همسر متاسف بود
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 9503 اینایی که میگی رو خودم شنیدم درجریانم طوری صحبت نکن انگار مردمو ندیدی طرز فکرشونو ندیدی روی صحبت من ... :| سوالت عجیب بود، اگ در جریان بودی نمیگفتی چرا هیچی برا تیره شدن نیس ☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
mahpishoni_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 2242 :| سوالت عجیب بود، اگ در جریان بودی نمیگفتی چرا هیچی برا تیره شدن نیس اونو از عصبانیت گفتم حالا نامه رسمی ننوشتم بچه های اینجا طوری از نوشتار ایراد میگیرن انگار خودشون هیچ اشتباهی تو حرف زدن و نگارششون ندارن همه چی خیلی تمیز و بدون غلط انجام میشه
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 9503 اونو از عصبانیت گفتم حالا نامه رسمی ننوشتم بچه های اینجا طوری از نوشتار ایراد میگیرن انگار خودشون هی ... 😐 ☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙