2777
2789

ما یه مدیرانبار داریم البته مدیر نیست ولی چون قدیمیه فکر میکنه کسیه ... بعد من حسابدارم چندبار برگشته گفته که فلانی اومده بود برای خط تولید گفته اگه حسابدار میخواید بیام چند بار گفته احساس میکنم میخواد کار منو بی ارزش نشون بده یا بگه که اگه میخوای برو یکی دیگه رو بیاریم جات یا برگشته میگه شما کسی بالاسرتون نیست پشت میز نشستید اقا بالاسر ندارید من مدیرم هفته ای دوروز میاد بهش گزارش میدم کارامو چی بگم دیگه این قدر این حرفارو نزنه احساسم خورد میشه اون تو خط تولیده ما اداری قایمکی نیاد سرمیزنه دنبال اتوعه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پیشنهاد میدم که تو ذهن خودت بلاکش کن حرفاش رو نشنو وقتی میاد سرتو گرم کار خودت کن انگار خیلی سرت شلوغه و وقتی هم میره فکر کن اصلا ندیدیش و گوشات چیزی رو نشنیده یه مدت اینجوری برا خودت حذفش کن تو واقعیت هم شاهد حذف شدنش میشی از درون خودت شروع کن پاکسازی کن به اون منتقل میشه

عزیزم احساس نمیکنی خیلی ضد و نقیضی؟

یبار پارتنر داری یبار کات کردی یبار نامزد داری یبار مجردی منتظر خالت ک برا پسرش بگیرتت یبار شوهر داری میگه مرخصی بگیر یبار حقوقت ۱۹ تومنه دو ماه بعد ۲۴ تومنه

خودت باخودت چند چندی؟ حالت خوبه؟؟