2777
2789
عنوان

فرهنگیان

177 بازدید | 23 پست

بنظرتون برای فرهنگیان از الان بخونم قبول میشم ،رشتم تجربی و چندسال ازدرس دور بودم و بنظرتون کدوم بخش هارو بخونم از هر درس ،لطفا نگید شغلش فلانه وبهلانه برای من خوبه

جالبه وقتی میگم درخواست ندید قبول نمیکنم بازم پرنسس های سایت درخواست میدن ،لعنت به همه پرنسس های سایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تجربی قبول شدن سخته ، باید درصدای همه ی درسات خوب باشه به علاوه درصدای کنکور فرهنگیانت

ممکن نیست یعنی

جالبه وقتی میگم درخواست ندید قبول نمیکنم بازم پرنسس های سایت درخواست میدن ،لعنت به همه پرنسس های سایت

عزیزم یه سوالدوستم باباش جانباز و ازاده بالای ۳۵ درصدهرادیولوژی قبول شدهبه نظرت رتبه واقعیش چند بوده

نمیدونم ولی سهمیه خیلی تاثیر داره

ممکن هست ولی گفتم باید درصدات خوب باشه

ببخشید نمیدونی مثلا چند درصد یا ترازم چند باشه

عزیزم یه سوالدوستم باباش جانباز و ازاده بالای ۳۵ درصدهرادیولوژی قبول شدهبه نظرت رتبه واقعیش چند بوده

رتبه واقعیش احتمالا ۴۰ هزار منطقه و کشوری هم حدود ۸۰ هزار

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...