2777
2789
عنوان

سریال کره ای

132 بازدید | 22 پست

در حد سقوط به روی تو معرفی کنین فیلمش عالی بود

با من ازدواج میکنی هم قشنگ بود

تو زیبایی

این سه تارو تو این یکی دوروز نگا کردم دیگه فیلم قشنگ کره ای پیدا نکردم نمیدونم شاید از کره ای خسته شدم شایدم واقعا قشنگ نبود اونایی ک یکم شو نگا کردم خوشم نیومد بقیه شو نگا نکردم مثل آقای ملکه و زیبای حقیقی ک اینقد تعریف کردن ولی خوشم نیومد

آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نوش جان اعلیحضرت ببین

جینی آرزو کن هم خوب بود

پس شاخه های یاس و مریم فرق دارند؟ آری اگر بسیار اگر کم فرق دارند، شادم تصور میکنی وقتی ندانی، لبخند های شادی و غم فرق دارند.

باران عشق

در همسایگی عشق

وقتی زندگی بهت نارنگی میده

رودخانه ماه جدید هس

ایکس عزیز

قلب های مدفون

موش

دهن لق

عاشقان ماه

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

بچه ها سریال طنز که عاشقانه هم باشه میگید؟ جدیدا دارم کارآگاه زامبی رو میبینم خوبه

اقای ملکه

با من ازدواج میکنی

رودخانه ماه

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

اشکالی نداره خوب نباشی

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
متولد چندی؟اگه بخوای سریالای تینجری بگم😭😭

متولد ۷۰ تینیجری نباشه عاشقانه و تحولاتی باشه

آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr