2821
2789
عنوان

دکلره کردم

100 بازدید | 14 پست

حالا موهام خشک شدن یکم

چیکارکنم که به حالت قبل برگرده

میخوام حنا بذارم خیلی قرمز میشه ؟ اصلا حنا پاسخگو هست؟

روغن آرگان دارم راضی نیستم اونم انگار خشک میکنه

نرم کننده میزنم مثل قبل نمیشه

چیکارکنم

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسپری دوفاز ، برند نلی خوبه ولی گرون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
وای حنا که بدتر خشک میکنن تازه رنگتم خراب میکنه از کجا در اوردی حنارو🫤

از رنگ حنا خوشم میاد مگه حنا مو رو تقویت نمیکنه

چقدره قیمتش

مهر ماه ۳/۵ بود الان نمیدونم ولی موهات ابریشم میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
شامپو سولفات فری و ماسکفکر کنممنم دکلره کردک ضبر و خشک کرد ولی شامپو رنگ زدم بهتر شد انگار فکر کنک ن ...

انقدر ناراحتم که موهام اینجوری شده🥲🥲🥲🥲

مهر ماه ۳/۵ بود الان نمیدونم ولی موهات ابریشم میشه

مثل قبل دکلره میشه؟ این آسیب دیدگی برطرف میشه؟

از رنگ حنا خوشم میاد مگه حنا مو رو تقویت نمیکنه

چرا تقویت میکنه برای ریزش خوبه مثلا ولی برای خشکی اصلااا من قبلا زدم موهامو مثل اسکاج کرد

در جایی که کلمات شکست می خورند گل ها قدرت بیان هزاران احساس را دارند

چرا تقویت میکنه برای ریزش خوبه مثلا ولی برای خشکی اصلااا من قبلا زدم موهامو مثل اسکاج کرد

آها 🥲

مثل قبل دکلره میشه؟ این آسیب دیدگی برطرف میشه؟

اره، ی بار درمیون شامپو فری سولفات بزن، ماسک مو داخل حمام مخصوص موی آسیب دیده، از حمام اومدی اسپری دوفاز، با سشوار موهات خشک کن، نزار خیس بمونه، روبالشتی ساتن یا روسری ساتن بنداز رو باشتت... تمام این کارا موهات از حالت آسیب دیده درمیاره، دکلره خیلی رسیدگی میخواد وگرنه خورد میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز