ssllana مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 394 عنوان عقیم کردن گربه 159 بازدید | 14 پست بچه ها من گربمو عقیم کردم کسی هست تجربه داشته باشه من سوال ازش بپرسم؟ 1404/10/26 | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
apple_زمینی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 14280 قلبم درد گرفت از عنوانت❤️🩹بیچاره حیوون زبون بسته ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿
abcdbcda عضویت: 1404/08/12 تعداد پست: 1809 والا ماهم از همه حقای طبیعیمون محرومیم چ برسه اون😆 ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...
ssllana مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 394 گناه داشت حیوونیاز حق طبیعیش محرومش کردی عقیم کردنباعث میشه از خیلی از بیماری ها مول سرطان و اینا جلوگیری بشه....
ssllana مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 394 والا ماهم از همه حقای طبیعیمون محرومیم چ برسه اون😆 😂😂😂😂
ssllana مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 394 قلبم درد گرفت از عنوانت❤️🩹بیچاره حیوون زبون بسته عمل اصلا سختی نیست کلا به ربع طول کشید گربه هم اذیت نمیشه اصلا اونقدر صرفا بعد عمل به خاطر کلاه که سرشون میکنن که خودشونو لیس نزنن اذیت میشن یکم
ssllana مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 394 اره عزیزم بپرس من گربم یه شرت میخوره که خشک کننده عه اینو که بهش میدم اسهال میشه و بایدم بخوره حتما ولی اسهال که میشع مخیط دور عملش الوده میشه من سعی میکنم تمیز کنم ولی خبنباید به ناحیه عملش اب بخوره نمیدونم دقیق باید چی کار کنم شما تجربه مشابه داشتین؟
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 33299 من گربم یه شرت میخوره که خشک کننده عه اینو که بهش میدم اسهال میشه و بایدم بخوره حتما ولی اسهال که می ... چرا شربت میخوره؟ من گربه هامو عقیم کردم این مشکل رو نداشتم اصلا. الیزابت نمیبندی براش؟ با دستمال مرطوب پاک کن
ssllana مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 394 چرا شربت میخوره؟ من گربه هامو عقیم کردم این مشکل رو نداشتم اصلا. الیزابت نمیبندی براش؟ با دستمال مرط ... دکتر داده گفته خشک کنهمیبندم الیزابتشو حواسمم هست خودشو لیس نزنه اره تمرشم میکنم با دسمال مرطوب میکنم ولی خب این شربته باعث اسهالش میشه دیگه به دکزشم گفتم گفت کمتر بهش بده ولی بازم کم کردم هنوز اسهالع
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 33299 دکتر داده گفته خشک کنهمیبندم الیزابتشو حواسمم هست خودشو لیس نزنه اره تمرشم میکنم با دسمال مرطوب میکن ... نده بابا. من هم گربه نر عقیم کردم هم ماده. بعد عمل انتی بیوتیک تزریقی باید بگیره. چندروزه الان؟ ماده س یا نر؟
ssllana مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 394 نده بابا. من هم گربه نر عقیم کردم هم ماده. بعد عمل انتی بیوتیک تزریقی باید بگیره. چندروزه الان؟ ماده ... از دوشنبه گربم نره
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 33299 از دوشنبه گربم نره نده دیگه عزیزم. میخواست عفونت کنه تا الان کرده بود. دیگه الان بسته شده زخمش. قشنگ تمیز نگه دار و حواست باشه التهاب و ترشح نداشته باشه اگه داشت ببر دکتر. کلا زخم نر خیلی کوچیکه بعد عمل سریع میبنده
ssllana مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 394 نده دیگه عزیزم. میخواست عفونت کنه تا الان کرده بود. دیگه الان بسته شده زخمش. قشنگ تمیز نگه دار و حوا ... مرسی کلیی ممنون❤️❤️