عاشقریاضی مدیر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1486 عنوان فیلر لب | مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 23 پست میخوام فیلر لب بزنمخانمایی تجربه داشتین چقدر طول میکشه جا بیفته یعنی طبیعی تر بشه؟کلا اگه تجربه خاصی دارین ممنون میشم بگید🌻 1404/10/26 | 14:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narges0khaton عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 715 وای نگوویه بنده خدایی میگفت از درد زایمانمم بیشتر بوده😂 دقیقا تاییدش میکنم😆😂 گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🩵
عاشقریاضی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1486 نترس درد نداره زیادوقتی جابیفته خیلی خوشت میاد ولی شب اول معمولا ورمش زیاده پشیمون میشی که فیلر زدی� ... شب اول شبیه دو تا سوسیس چسبیده به همه حتما😂
نتونستم عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 2765 اولین دفعه که زیاد درد نداره ۱ سیسی بزن اولش فکر میکنی زیاده بعدش کلش میره چند بار باید تکرار کنی تا موندگار بشه میِشهبارهابَخشید،ولیدیگهاعِتمادنکرد...!🖤
عاشقریاضی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1486 اولین دفعه که زیاد درد نداره ۱ سیسی بزن اولش فکر میکنی زیاده بعدش کلش میره چند بار باید تکرار کنی تا ... اره شنیدم بار اول اون یک سیسی که بزنی خیلیش جذب میشهمیخواستم بار اول نیم بزنم بعد یک ماه اینا باز یه نیم دیگه بزنمدکتر گفت همون بار اول یک سیسی بزنی زیاد نیس اصلا
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 1648 چه مارکی زدی و چه مارکی خوبه الیاکسین زدم اولی رو ماه پیش حدود ۱۱ و نیم بود واسه ترمیم که این هفته رفتم ژل سفت تری زدم نورافیل ۶ و هشتصد آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 1648 شب اول شبیه دو تا سوسیس چسبیده به همه حتما😂 اولش تا ۵ روز چسب باید. بزنی لب بالا رو. که جلو نیاد آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 1648 راستش منم مث چییی میترسمچند ساله دلم میخواد بزنم ولی جرئت ندارممممیخوام یهویی وارد مطب شم به دردش فک ... به این فکر کن که دختر باید جرئت داشته باشی همه چیز توی نهایت ۵ دقیقه تموم میشه و تو میمونی و لب قشنگت آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸
mamy_reyhan72 عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 9298 شب اول شبیه دو تا سوسیس چسبیده به همه حتما😂 اره دقیقا😂 ماسک ببر باخودت، با ماسک بیای خونه