2777
2789
عنوان

مهریه یک سکه

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این آدم نمی تونه روی رفتار خودش کنترل داشته باشه

بعدها ممکنه متوجه بشی دست روی همسرش هم بلند می کنه

علاوه بر این حرمتا بینتون از بین رفته و سر اختلافات بعدی ممکنه حرفهای بدتری هم بزنه

جوابشو نده

خدا بزرگه ان شا الله خواستگار بهتری در خونتونو می زنه❤

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

اولا بهت بگم که شهر قدس خودش شهرستان اطراف تهرانه.. بشینه تا بهش از تهران دختر بدن!!! اینو نمیگم به شهر قدسیا اهانت کنم. اما اینکه شهر قدس باشیو بخوای به هشتگردی به دید حقارت نگاه کنی خیلیه!! اصلا به هیچکس نباید اینطور نگاه کرد... اما اینو کلا بلاک کن... با همون حرکتش کنسل شد

حتی اگه تا آخر عمرت هم خواستگار نداشتی دییییییگع به این آدم فکر هم نکن، قشنگ شخصیت خودش و نشون داد.

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

میگفتی شخصیت عنبرنسا از تو بالاتره

افرین بلاکش کردی

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

از الان اینه

بری زیر ی سقف خیلی ببخشیدا رک میگم هر روز خواهد ر ید وسط اعصابت

خودتو دست کم نگیر و اینکه بخوای خواستگار خوب بیاد چله بگیر مثلا ۲۱ روزه ۷ روزه ۴۰ روزه

ذکر هاتم اینجوری باسه مثلا خدایا شکرت ی خواستگار خوب اومد اونجوری ک میخواستم(شرایطشو مو ب مو بگو)

هی تکرار کن هر روز ۱۰۰ بار

انشالله نتیجه خوب میگیری

من مهریه ام یک شاخه گل شد اما دلیل انتخابم احترام و امنیتی بود که کنارش احساس میکردم و عشقی که تداوم داره. وقتی احترام نباشه هیچی به چشمت نمیاد نه زیباییش نه موقعیت اجتماعیش نه علاقه ش حتی. مراقب باش عزیزم تحت هر شرایطی احترامت حفظ بشه.

والا تنهايي شرف داره به بودن باا اين گاو

بقران این هنوز ازدواج نکرده انقدر دهنش بازه و توهسن میکنه بعد از ازدواج چیکار میکنه !!!شوهر من قبل ازدواج سر مهریه که بنظرش زیاد بود پیام داد بسلامت ،از همه جا بلاکش کردم

کشت خودشو آخرشم گفت هرچی تو بگی

الانم تو زندگی هیچوقت توهین نکرده

بعد این ادم هنوز هیچی نشده کل خاندان طرفو شست پهن کزد تو آفتاب!مرتیکه مریض